ACTUALITAT

COMPARTINT EL CLUB


Publicat el: 17/05/2017

Ser soci de l’Automòbil Club ja no és cosa només d’un. Volem oferir avantatges a tota la família. Per això proposem noves modalitats que pretenen adequar les quotes de soci a totes les franges d’edat i beneficiar els fills o la parella, sempre que estiguin vinculats directament a un soci numerari.  Es tracta de la figura del soci beneficiari, que gaudirà d’una quota reduïda i de les mateixes prestacions.

 

SOCI NUMERARI

Com a soci numerari (majors de 29 anys), pots ser soci independent o ser el cap de família. En aquest cas, gaudiràs de tots els avantatges del nostre club, com són l’assistència personal 24 hores, que inclou l’assistència al vehicle, l’assistència personal en viatge i l’assistència sanitària urgent en viatge. I els teus també podran gaudir d’aquests avantatges a un preu més avantatjós.

Quota soci numerari: 84,67 €

 

SOCI JOVE

Si ets soci i tens entre 16 i 29 anys, ara el club t’ofereix una quota més econòmica perquè puguis seguir gaudint de tots els nostres serveis sense tocar el pressupost per al cap de setmana. La nova quota es regularitzarà automàticament en la teva pròxima domiciliació. D’altra banda, el beneficiari infantil (menor de 16 anys) no pagarà cap tipus de quota.

Quota soci jove: 65 €

 

SOCI PARELLA

Si ja saps com treballem, segur que vols compartir també el club amb la teva parella. T’oferim noves quotes perquè sabem que, encara que l’amor ho perdoni tot, una bona assistència en carretera evita moltes discussions. Per això, oferim a la teva parella assistència mecànica, sanitària i tots els nostres serveis.  

 

Avantatges

  • Una fallada de bateria, una punxada... Encara que no sigui amb tu tindrà un mecànic 24 hores per resoldre-ho i continuar el trajecte.
  • Si no podem reparar l’avaria, remolcarem el vehicle al taller que prefereixi.
  • Ens és igual si va amb cotxe o amb moto, si el cotxe és seu o no… L’atendrem de manera personalitzada.
  • Tindrà ajuda mèdica professional en cas de malestar mentre viatgi i consultes mèdiques telefòniques les 24 hores per resoldre els dubtes de salut.
  • No li caldrà una assegurança per als viatges: sempre podrà comptar amb nosaltres en cas de problema, a qualsevol part del món.

Quota parella: 65 €

Si en la parella tots dos sou socis, cal que informeu el club per tal d’adequar les quotes a les noves modalitats.

 

SOCI FILLS

Si els teus fills viatgen sols, no cal que pateixis més (o com a mínim no tant ). El club t’ofereix noves quotes més econòmiques perquè ells (si tenen de 16 a 29 anys) també gaudeixin de la millor assistència mecànica, sanitària i tots els nostres serveis. Així, no hauràs de tornar a fer de grua. Dóna’ls d’alta i hi serem per a ajudar-los en qualsevol problema.

 

Avantatges

  • Una punxada, fallada de bateria, un error de combustible... Si es mou sobre quatre rodes tindrà un mecànic a la seva disposició les 24 hores perquè qualsevol incidència es resolgui immediatament.
  • Si no podem reparar l’avaria, remolcarem el vehicle al taller que prefereixi.
  • Ens és igual si el cotxe amb què es desplaça és seu o no: l’atendrem a ell/a de manera personalitzada.
  • Si no es troba bé durant un viatge tindrà ajuda mèdica professional i fins a 30.000 € coberts en despeses.
  • Si durant un viatge perd el passaport, oblida alguna cosa imprescindible, o necessita les seves medecines, us oferim solucions ràpides.

 

Quota 1r fill: 65 €

Quota 2n fill: 60 €

Quota 3r fill: 55 €

Quota 4t fill: 50 €

 

Si teniu fills que ja són socis en la franja d’edat d’entre 16 i 29 anys, cal que informeu el club per poder regularitzar les quotes a les noves modalitats.

 

SOCI D’OR

Cada any, es premien els tres socis amb més antiguitat al Club amb el Carnet ACA d’or, per agrair-los la confiança i la fidelitat. Amb aquest títol no s’ha de pagar cap quota mai més, cosa que permetrà gastar-ho tot en els néts.

Quota soci d’or: 0 €

 

Si esteu interessats en fer socis la parella i els fills, poseu-vos en contacte amb el Club i els donarem d’alta.