ACTUALITAT

Xevi Pons (GS) i Dani Sordo (GS2), com en el mundial


Publicat el: 25/02/2017

Xevi Pons (Peugeot) en la categoria GS i Dani Sordo (GiAND Car) en la GS2 han estat els guanyadors de la quarta prova puntuable per les Crèdit Andorrà GSeries 2017, penúltima cita de la temporada que ha deixat vist per a sentència els resultats finals de la mateixa, classificació que es decidirà dissabte vinent, 4 de març.

En triomf de Pons a la categoria GS s'ha vingut intuint al llarg del dia, ja que el bicampió de les GSeries guanyava o acabava entre els tres primers en les quatre primeres fases de la competició, vencent posteriorment en la seva Final. Carlos Ezpeleta, actual líder de les Crèdit Andorrà GSeries 2017, ha sabut donar resposta al domini inicial del seu rival acabant segon, per davant de José María Roger Chalmeta i Jan Solans, empatats a punts encara que el segon d'ells s'ha vist obligat a retirar-se de la seva final.

El domini de Dani Sordo a GS2 ha vingut precedit de la victòria en la seva Final i d'una actuació global de molt alt nivell, gaudint i fent gaudir al nombrós públic present. Després de Sordo han finalitzat Nil Solans, actual líder de la categoria, i Nani Roma.

Durant el matí d'aquest diumenge 26 es publicarà un resum d'aquesta G5.

Classificació final G5

GS
1-Xevi Pons (Peugeot), 57 punts
2-Carlos Ezpeleta (Ford), 52 punts
3-José Mª Roger Chalmeta (Citroën), 41 punts
3-Jan Solans (Peugeot), 41 punts
5-Jaume Jou (Peugeot), 39 punts
6-Jordi Gilberga (Peugeot), 38 punts

GS2
1-Dani Sordo, 59 punts
2-Nil Solans, 56 punts
3-Nani Roma, 48 punts
4-Alex Bercianos, 42 punts
5-Gerard de la Casa, 36 punts
6-Ricard Gutiérrez, 34 punts