ACTUALITAT

Al Kamel Systems, tecnologia mundialista pel Circuit d'Andorra-Pas de la Casa


Al Kamel Systems, tecnologia mundialista pel Circuit d'Andorra-Pas de la Casa
Publicat el: 25/01/2018

Entre les múltiples millores tecnològiques que des d'aquesta temporada estan rebent les remodelades instal·lacions del Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, hi ha un complet sistema de cronometratge propi, amb dos parcials i pàgines de cronometratge en temps real que es poden consultar per wi-fi en tota la instal·lació. També hi ha càmeres per gravar les sortides i tots els revolts del circuit, tot això centralitzat en una nova torre de direcció de cursa en la qual es processarà la informació. Aquestes millores tecnològiques vénen de la mà d'Al Kamel Systems, empresa responsable de sistemes similars en els millors circuits del món.

És de tots conegut que el cronometratge en qualsevol competició del motor requereix ser rigorós, tenir experiència en aquestes arts i tecnologia punta, només així s'aconsegueix rapidesa en el subministrament de la informació i l'eficàcia necessàries per crear confiança, imprescindible per equips i pilots. Aquests requisits els compleix d'una manera unànimement reconeguda Al Kamel Systems, que atorgarà a les noves instal·lacions del Circuit d’Andorra-Pas de la Casa un plus de qualitat que l’equipararà al nivell de qualsevol circuit internacional.

Alex Bercianos, màxim responsable de les Crèdit Andorrà GSeries 2018 i del Circuit d’Andorra-Pas de la Casa: “És un luxe poder comptar amb la col·laboració del prestigiós equip Al Kamel Systems en el cronometratge d'aquesta nova edició de les Crèdit Andorrà GSeries. I encara ho és més poder estar assistits amb tota la seva experiència i mitjans al llarg de tot l'any. Estem encantats de comptar amb un soci tecnològic d'aquest calibre, perquè estem convençuts que la seva experiència en les millors competicions i circuits del planeta ens ajudarà a posicionar-nos com una instal·lació d'avantguarda al món del motor”.

Tecnologia al més alt nivell
Al Kamel Systems és una empresa especialitzada en cronometratge, processament de dades, connectivitat i grafisme per a la producció de televisió d'esdeveniments esportius d'alt nivell, amb un focus especial en els esports de motor. Creat el 2003, Al Kamel Systems es troba situat a La Garriga (Barcelona), molt a prop del Circuit de Barcelona-Catalunya, pista de la qual s'ocupa del cronometratge oficial. Al Kamel Systems, que es caracteritza per la seva visió de futur i constant innovació, és el proveïdor tecnològic que gestiona el cronometratge, el grafisme per a televisió i xarxes de comunicacions, entre altres serveis, de les últimes set edicions de les 24 Hores de Le Mans i també s'ocupa d'aquesta comesa en les proves del mundial de resistència (WEC), del campionat FIA de Fórmula I, de la nord-americana IMSA, de les European Le Mans Series, etc.

José Luis García Molina, fundador i CEO d'Al Kamel Systems: “Sempre hem volgut estar presents en aquest campionat. Les Crèdit Andorrà GSeries tenen una gran projecció i ens fa sentir orgullosos que Al Kamel Systems sigui un dels seus partners tecnològics”. José Luis García és un gran amant del motor, habitual en competicions de tot tipus i pilot fix en les Crèdit Andorrà GSeries.

Aquestes Crèdit Andorrà GSeries 2018 donaran inici el dissabte 27 de gener i el calendari prosseguirà altres quatre dissabtes: 3, 10 i 24 de febrer i 3 de març.