ACTUALITAT

Amb l’ACA estàs assistit en tot


Amb l’ACA estàs assistit en tot
Publicat el: 03/08/2017

A la meva assegurança ja està inclosa l’assistència al vehicle en cas que se’m punxi una roda o tingui alguna avaria. Llavors, per què fer-me soci de l’ACA?

L’assistència de l’ACA no és només al vehicle. L’Automòbil Club cobreix a la persona, al seu soci, sigui quin sigui el vehicle que condueixi. D’aquesta manera, si anem amb uns amics i el cotxe fa pana, només cal que un dels ocupants sigui soci de l’ACA per poder gaudir de l’assistència. Les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, i des d’on siguis, gaudiràs del servei 'km 0', tindràs assistència en vies no asfaltades i camins forestals, t’ajudarem a trobar el vehicle en cas de furt o ens farem càrrec de la gestió administrativa per la baixa legal del vehicle, entre d’altres serveis.  

Però les cobertures no s’acaben aquí. De fet, amb l’ACA el soci compta també amb una important assistència personal en viatge i amb una assistència sanitària urgent.

Assistència personal en viatge

Si estàs de vacances, estaràs assistit... allà on siguis!

1. Si el cotxe t’ha fallat (accident, avaria o furt), tindràs allotjament en un hotel mentre duri la reparació o el trasllat a casa o al destí del teu viatge. També t’oferim un vehicle de lloguer durant dos dies.

2. Si et trobes indisposat per conduir, et posem a la teva disposició un xofer professional que conduirà el teu cotxe (i a tu!) fins a casa o destinació del teu viatge (sempre que les despeses no superin les de retorn al domicili).

3. Si ets de viatge i has de tornar urgentment per un problema de salut d’un familiar, l’ACA et porta cap a Andorra.

4. Si ha passat alguna cosa a casa (robatori, incendi...), l’Automòbil Club et trasllada al domicili amb el mitjà de transport més idoni si tu no pots.

5. Amb l’ACA, tens assistència jurídica a l’estranger.

6. T’has oblidat els medicaments a casa? O algun objecte de primera necessitat? L’ACA fa les gestions necessàries per disposar-ne i fer-te’ls arribar.   

7. T’ajudem a trobar les maletes –sí, també les claus– perdudes!

8. Si perdem la documentació, l’ACA es fa càrrec de les despeses d’allotjament si has d’allargar la teva estada. 

 

 

Assistència sanitària urgent

Si tens un problema de salut durant el viatge, rebràs assistència d’urgència a tot el món.

1. Es presta arreu del món, a més de 25 km del teu domicili.

2. Si és necessària una hospitalització, l’ACA t’ajudarà en el trasllat o repatriació sanitària dels ferits o malalts.

3. Ens encarreguem de traslladar els teus familiars fins al lloc on has estat hospitalitzat en cas de malaltia o accident.  

4. L’ACA es fa càrrec de les despeses mèdiques d’urgència per accident o malaltia sobtada greu durant un viatge per Espanya (fins a un màxim de 600 euros), a les que se li sumen les despeses quirúrgiques, farmacèutiques i d’hospitalització en cas de ser a l’estranger (fins a un màxim de 30.000 euros).

5. T’ajudem a continuar el viatge quan et donin l’alta si ets a l’estranger: et transportem a tu i un acompanyant fins a destí.

6. Si l’estada s’ha d’allargar per prescripció mèdica, l’ACA es fa càrrec de les despeses d’allotjament en un hotel (màxim 7 nits)

7. També es facilita el trasllat i allotjament d’un familiar teu fins a l’hospital en cas que viatgis sol i si has de quedar-te ingressat més de cinc dies. 

8. Transport o repatriació de morts i trasllats de familiars acompanyants.

9. A més, sent soci de l’ACA podràs gaudir d’assessorament sanitari els 365 dies de l’any trucant al número d’assistència.

 

És ben fàcil contactar-nos! A la part posterior del teu carnet de soci hi ha dos telèfons als quals s’ha de trucar en cas d’incidència: un és per si ets a Andorra, i l’altre per si estàs fora dels país. Un cop marcat el telèfon corresponent, l’ACA trigarà ben poc a arribar.

Ah, per cert, si ets ciclista, també t’assistim. Tens a la teva disposició un servei d’assistència per a bicicletes amb vehicle motoritzat habilitat, sigui quin sigui l’imprevist. De la mateixa manera que amb la resta de vehicles, des de l’ACA també oferim un servei d’assistència d’emergència 'km 0' per a bicicletes.

Recorda també que t’ajudem a realitzar alguns tràmits administratius, com renovació i homologació del carnet de conduir, tramitació de la tercera placa o canvis en la carta groga, així com l’expedició del permís internacional de conduir o avantatges en els cursos de conducció que es fan des de l’ACA.

Tens tota la informació en el nostre lloc web!