ACTUALITAT

GS2: El torn d'Edgar Montellà


GS2: El torn d'Edgar Montellà
Publicat el: 03/02/2018

En la G1 van quedar moltes actuacions inèdites per problemes diversos, per això en l'ambient de la G2 surava una espècie de sensació per part d'alguns pilots de voler refer la situació, la qual cosa augurava una cursa moguda. Excepte algun canvi, els primers espases eren pràcticament els mateixos i un d'ells començava mostrant les seves credencials: Miquel Socias. El balear, company de Pedro Font a Alnavia Motorsport, aconseguia els millors temps en els entrenaments lliures encara que en arribar a la Qualifying un eficaç Edgar Montellà (snowdrivingandorra.com) aconseguia ser el millor, per la minsa diferència de 44 centèssimes. Miquel Socias tenia de conformar-se amb la segona posició (i sumar 3 punts menys) acabant en el tercer lloc Dani Consuegra i a continuació Albert Llovera, Gerard de la Casa i Pedro Font, tots ells a menys de 1” del poleman.

En Super Special, Miquel Socias no va voler sorpreses i va marcar el millor temps de tot el grup, avantatjant a Edgar Montellà, Albert Llovera i Pedro Font. Tot això mostrava que en les dues finals, liderades respectivament per Miquel Socias i Edgar Montellà, s'havia de jugar la victòria. En cas que tots dos guanyessin la seva final el triomf correspondria a Montellà, ja que 2 punts separaven els dos contendents.

Les coses de vegades no surten com es preveuen i Miquel Socias, poleman de la Final B, es va veure sorprès per una sortida perfecta de Dani Consuegra, que liderava tota la màniga per davant del balear i d'un grup més retardat compost per José Luis García, Mireia Gutierrez i Pol Vila.

En la final A passava quelcom de similar que en l'anterior màniga, amb el segon classificat, Albert Llovera, arrencant més ràpid que el poleman, Edgar Montellà, que al seu torn es veia superat per altres pilots. Un toc general propiciava la sortida de pista de Gerard de la Casa i en aquest moment va canviar gairebé tot en el grup perseguidor, que va encapçalar a partir d’alhesores Montellà i, amb això, s’emportava la G2. Per davant d'aquesta final un sòlid Albert Llovera, conduint amb gran eficàcia.

Montellà, Socias i Llovera, un magnífic podi final i una provisional que lideren amb els mateixos punts després d'aquesta G2 Edgar Montellà i Miquel Socias, amb 71 punts, més igualtat impossible!, amb Dani Consuegra en tercer lloc amb 61 punts, Albert Llovera quart amb 58 i el guanyador de la G1, Pol Vila, cinquè amb 57.

Classificació GS2
1-Edgar Montellà, 42 punts
2-Miquel Socias, 40 punts
3-Albert Llovera, 37 punts
4-Dani Consuegra, 35 punts
5-Pedro Font, 30 punts
6-Pol Vila, 24 punts
7-Gerard de la Casa, 22 punts
7-José Luis García, 22 punts
9-Maria Dolsa, 21 punts
10-Joaquin Rodrigo, 20 punts
11-Mireia Gutierrez, 19 punts