ACTUALITAT

Pol Vila venç en GS2


Pol Vila venç en GS2
Publicat el: 27/01/2018

El debut de la categoria GS2 en les Crèdit Andorrà GSeries 2018 ha estat difícil com en la categoria GS1, però amb l'afegit de comptar amb una visibilitat molt precària, la qual cosa lògicament ha fet empitjorar els temps i ha fet més difícil la conducció dels participants. Amb tot, els GiAND Car s'han mostrat molt ràpids, amb els millors d'ells fent de dia la seva millor volta prop dels 50”.

En la Qualifying, Pol Vila donava la sorpresa i marcava el millor temps només 0”196 per davant d'Albert Llovera, que aquest any farà senceres les sèries, i 0”272 de Miquel Socias, clarament el trio més ràpid en aquesta fase inicial. Ja en la Super Special, Miquel Socias apretava fort i es feia amb una clara millor posició, amb Gerard de la Casa i Pol Vila just per darrere.

Les dues finals, la primera d'elles amb una boira molt tancada, van ser un compendi d'incidents. En la Final B, José Luis García i Gerard de la Casa aconseguien sorprendre al poleman Albert Llovera, però en diferents fases de la cursa tots ells quedaven retardats, guanyant un encertat Edgar Montellà per davant de Pedro Font, que a l'últim moment aconseguia superar Gerard de la Casa. En la Final A, tampoc exempta d'incidents encara que curiosament amb una visibilitat excel·lent, Pol Vila creuava la meta en primera posició, la qual cosa fet i fet li donaria el triomf en la competició, seguit de Coque Graells i Miquel Socias, aquest pilot segon absolut de la cursa, amb Gerard de la Casa just darrere d’ell.

Classificació final categoria GS2, Crèdit Andorrà GSeries 2018 (G1)
1-Pol Vila, 33 puntos
2-Miquel Socias, 31 puntos
3-Gerard de la Casa, 30 puntos
4-Edgar Montellà, 29 puntos
5-Coque Graells, 26 puntos
5-Dani Consuegra, 26 puntos
7-Pedro Font, 24 puntos
8-José Luis García, 22 puntos
9-Albert Llovera, 21 puntos
9-Joaquin Rodrigo, 21 puntos
11-Maria Dolsa, 17 puntos