ACTUALITAT

Un Andros per als socis de l'ACA


Un Andros per als socis de l'ACA
Publicat el: 11/12/2017

El Trofeu Andros arriba a les instal·lacions del Circuit Andorra Pas de la Casa els dies 15 i 16 de desembre, una setmana més tard de l’habitual en les últimes edicions. I arriba amb un important al·licient: els socis de l’ACA gaudiran d’entrada gratuïta per venir a viure en directe les curses!

L’esdeveniment torna a ser l’únic del calendari de l’Andros que es disputa als Pirineus i fora de territori francès. El calendari d’enguany manté les set curses o mítings habituals amb tretze carreres que sumaran en la classificació provisional del trofeu. El trofeu s’ha iniciat a Val Thorens el primer cap de setmana de desembre i ha continuat a Alpe d’Huez, amb excel·lents curses que han destacat noms com els de Benjamin Riviere, Eddy Benezet o Matthieu Vaxiviere. La igualtat i emoció han marcat aquestes proves inicials. En la categoria reina de la competició, l’Elite Pro, cap pilot i cap de les marques inscrites en el campionat han aconseguit repetir triomf en les quatre proves disputades. El vencedor de la primera cita a Val Thorens, Benjamin Riviere (Peugeot 3008), és el líder provisional del campionat. Les tres categories que també competiran en el Circuit Andorra Pas de la Casa (Elite, ENEDIS i AMV) també han afegit una bona dosi d’emoció en aquests mítings precedents.

Canvis en la franja horària

Aquesta temporada s’ha decidit mantenir en la cita andorrana l’activitat de la pista a la franja horària de tarda. D’aquesta manera, els horaris seran els següents:

Divendres, 15 de desembre, de 15.30 a 22.20 hores.

Dissabte, 16 de desembre, de 15.30 a 22.00 hores. 

La cita andorrana, organitzada per l’ACA compta amb el suport d’Andorra Turisme, el Comú d’Encamp i Grup Hiper Pas.