ACTUALITAT

La vida és plena de sorpreses que poden ser bones o dolentes!


La vida és plena de sorpreses que poden ser bones o dolentes!
Publicat el: 19/12/2018

Pots haver marxat a esquiar en cotxe i durant el camí el teu porta esquís s'ha desenganxat! Has provocat o patit un accident... El teu cotxe està assegurat però estàs segur que les prestacions de la teva assegurança cobreixen aquest tipus d'ensurt?

 

A l'ACA ens preocupem dels nostres socis i el nostre servei d'assegurances és la nostra proposta per solucionar aquest tipus de situacions! 

És un servei personalitzat i adaptat a les teves necessitats, i que et garanteix les millors prestacions i cobertures del mercat. 

Si pateixes un ensurt, un accident o qualsevol tipus d'imprevist, a Andorra o a qualsevol lloc del món, t'assessorarem en tot, no t'hauràs de preocupar de res.

Defensarem els teus interessos, et donarem solucions i farem d'intermediari amb les altres companyies d'assegurança implicats en el teu sinistre. 

 

segurs

 

De manera totalment individualitzada busquem i analitzem les milors opcions que ens ofereix el mercat, així com les millors condicions segons les teves necessitats. Defensarem els teus interessos davant les companyies i et garantim que l'assegurança respondrà eficientment sempre que la necessitis 

Com a soci de l'ACA, ja disposes d'assistència al vehicle, d'assistència personal en viatge i d'assistència sanitària urgent a tot el món; ACA SEGURS és ara el teu aliat en matèria d'assegurances. 

 

T'interessa? Avisa'ns, i et donarem tots els detalls!