ACTUALITAT

G5: De la Casa, com un campió; el títol 2018 per a Miquel Socias


G5: De la Casa, com un campió; el títol 2018 per a Miquel Socias
Publicat el: 03/03/2018

Amb una cursa final molt interessant i com totes altament espectacular, ha finalitzat la categoria GS2 de les Crèdit Andorrà GSeries. Miquel Socias s'ha proclamat brillantment el Campió de 2018, amb els andorrans Edgar Montellà i Dani Consuegra en les altres dues posicions del podi final. La cinquena competició de la temporada ha finalitzat amb el triomf d'un històric en la velocitat sobre gel andorrana, Gerard de la Casa, que ha guanyat la competició final amb 1 punt sobre Miquel Socias i 3 sobre Edgar Montellà.

En el Qualifying, Miquel Socias ha arrencat fort marcant el ritme amb un boníssim crono de 47”260 que el col·locava en primer lloc, a gairebé 1” de Gerard de la Casa, la qual cosa demostra el ritme del balear. Tercer era Edgar Montellà, que d'aquesta manera havia d'afegir 5 punts als 2 que ja li portava el seu rival en la provisional de la categoria GS2. El periodista Joan Gibert, que compartia vehicle amb Socias, acabava quart, en un exemple d'efectivitat.

La Super Special veia la reacció de Gerard de la Casa, que finalitzava just per davant dels pretendents al títol, per aquest ordre Edgar Montellà i Miquel Socias, de manera que l'andorrà aspirant li restava 1 punt al seu rival. Quart era Dani Consuegra i cinquena Maria Dolsa.

La Final B era propietat de Gerard de la Casa que curiosament es classificava per davant de Pep Codinach, titular de PCR Sport constructor dels GiAND Car, que en aquesta cursa s’ha pogut posar darrere el volant, sent tercer Joaquín Rodrigo després dels problemes de José Luis García.

En la Final A hi havia la pomada, és a dir el guanyador i el subcampió de la categoria GS2. Socias i Montellà sortien en primera línia i entre ells estava centrada l'atenció de tothom. Montellà arrencava com un tret i Socias es col·locava a la seva estela, sense voler pressionar massa, mantenint una segona plaça que li donava sobradament el títol. Després dels dos protagonistes, Dani Consuegra i el motociclista Gregorio Lavilla, que ha provat en aquesta G5 el pilotatge sobre quatre rodes.

Amb aquesta vibrant cursa de GS2 ha acabat la categoria i les pròpies Crèdit Andorrà GSeries 2018. La victòria del balear Miquel Socias ha estat merescuda puix que ha desenvolupat una campanya molt regular i sempre rodant ràpid... exactament el mateix que ha fet Edgar Montellà, el que passa és que només pot guanyar un!

G5: Classificació final GS2
1-Gerard de la Casa (Gedith Andorra), 42 punts
2-Miquel Socias (Alnavia Motorsport), 41 punts
3-Edgar Montellà (snowdrivingandorra.com), 39 punts
4-Dani Consuegra (snowdrivingandorra.com), 29 punts
5-Joaquin Rodrigo (PCR Sport), 26 punts
6-Maria Dolsa (PCR Sport), 25 punts
7-Gregorio Lavilla (PCR Sport), 24 punts
8-Joan Gibert (PCR Sport), 22 punts
9-Mireia Gutierrez (PCR Sport), 21 punts
10-José Luis García (PCR Sport), 20 punts
11-Pep Codinach (PCR Sport), 18 punts
12-Raúl Romero (PCR Sport), 10 punts

Classificació final categoria GS2
1-Miquel Socias (Alnavia Motorsport), 185 punts
2-Edgar Montellà (snowdrivingandorra.com), 181 punts
3-Dani Consuegra (snowdrivingandorra.com), 151 punts 
4-José Luis García (PCR Sport), 134 punts
5-Albert Llovera (PCR Sport), 122 punts
6-Gerard de la Casa (Gedith Andorra), 120 punts
7-Maria Dolsa (PCR Sport), 109 punts
8-Joaquin Rodrigo (PCR Sport), 107 punts
9-Pol Vila (PCR Sport), 85 punts
10-Pedro Font (Alnavia Motorsport), 85 punts
10-Eduardo González (PCR Sport), 54 punts
Etc. fins a 20 classificats