ACTUALITAT

GS2: Miquel Socias, victòria i liderat


GS2: Miquel Socias, victòria i liderat
Publicat el: 24/02/2018

Cursa vibrant la de la categoria GS2 (3a de la temporada en aquest apartat), amb puntuacions molt ajustades i victòria per a Miquel Socias, nou líder de la categoria.

En el Qualifying, José Luis García marcava un fenomenal temps de 57”090, més d’1” més ràpid que el següent classificat, Miquel Socias, a qui seguien a la taula Albert Llovera, Edgar Montellà i Gerard de la Casa. En Super Special era Miquel Socias qui es mostrava el més ràpid, en aquesta ocasió amb Llovera, Montellà i el càntabre Martín Arroyo a continuació, acabant José Luis García molt retardat.

En les finals es van veure moltes ganes de podi. En la Final B un dels favorits, Edgar Montellà, quedava aviat fora de cursa, mentre que Miquel Socias aconseguia una gran victòria, amb Pol Vila segon i Martín Arroyo tercer, tots dos a força distancia. En la Final A nou triomf d'Albert Llovera, realment excel·lent amb el seu GiAND Car. Dani Consuegra i José Luis García completaven el podi.

Després d'aquesta victòria, el balear Miquel Socias es col·loca líder de la categoria amb 113 punts, seguit d'Edgar Montellà (98), Albert Llovera (97), Dani Consuegra (91) i Pol Vila (85).

G3: Classificació final GS2
1-Miquel Socias (Alnavia Motorsport), 42 punts
2-Albert Llovera (PCR Sport), 39 punts
3-José Luis García (PCR Sport), 31 punts
4-Dani Consuegra (snowdrivingandorra.com), 30 punts
5-Martín Arroyo (PCR Sport), 30 punts
6-Pol Vila (PCR Sport), 28 punts
7-Edgar Montellà (snowdrivingandorra.com), 27 punts
8-Gerard de la Casa (Gedith Andorra), 26 punts
9-Eduardo González (PCR Sport), 20 punts
10-Maria Dolsa (PCR Sport), 20 punts
11-Joaquin Rodrigo (PCR Sport), 17 punts
12-Jordi Llovera (PCR Sport), 16 punts