ACTUALITAT

Estrenem pàgina web!


Publicat el: 30/05/2017

Després d'unes setmanes de planificació i un cop assolit els objectius, per fi ho podem anunciar: la nova pàgina web de l'Automòbil Club d'Andorra ja és una realitat! Aquest nou lloc web, desenvolupat i dissenyat íntegrament a Andornet, suposa un gir innovador de 360 graus respecte a la web anterior, tant en matèria comunicativa com visual. D'aquesta manera, amb el nou lloc web no només podem oferir un millor servei a tots els nostres usuaris i socis, atenent en temps real a través del nostre xat d'atenció al client, sinó que també ens permet presentar, d'una forma molt més atractiva i entenedora, l'ampli ventall de serveis que posem a disposició de tots els nostres usuaris, tant per als socis com per al públic general.

A més, una altra de les principals novetats envers l'anterior pàgina és la implementació d'un blog corporatiu, mitjançant el qual anirem informant sobre tota l'actualitat que giri entorn l'Automòbil Club d'Andorra, així com de tots aquells temes que poden resultar d'interès per a tots els nostres visitants.

D'altra banda, dins l'àmbit esportiu, la nova web també incorpora enllaços directes cap a les diferents competicions que organitza l'ACA (Ral·li Andorra, Trofeu Andros, Pujada Ordino Arcalís...), mentre que l'apartat de formació enllaça amb la pàgina snowdrivingandorra.com
 

NOTI

Una pàgina molt visual i intuïtiva

Sens dubte, una de les premisses essencials que s'ha mantingut intacte des de l'inici d'aquest nou projecte ha estat la de crear una pàgina visualment atractiva i que, alhora, sigui el més intuïtiva possible i de fàcil navegació. Per aquest motiu, la nova web s'ha dotat amb diferents elements de disseny (icones descriptives, textos ancora, imatges, destacats...), que agilitzen la lectura i fan molt més fàcil i amena la navegació. 

A més, conscients que el volum d'informació es força important i que sovint pot resultar feixuc adquirir una idea global sobre el servei que es detalla, hem dotat gairebé totes les pàgines d'un primer espai en què es detallen, de forma molt sintètica, els principals punts destacats que incorpora cada servei.

 

NOTI

D'aquesta manera, en pocs segons et podràs fer una idea global sobre tot allò que t'oferim i, anar directament, amb tan sols un clic, fins a l'apartat que més t'interessi per obtenir tota la informació.
 

NOTI

Xat en temps real

Una de les principals novetats que incorpora la nova web és la presència d'un xat en temps real, mitjançant el qual fem un pas de gegant pel que fa a millorar el servei d'atenció cap als nostres clients. Sigui quin sigui el dubte que tinguis, només hauràs d'obrir el xat i iniciar la conversa i, en el mateix moment, et podrem assessor sobre qualsevol qüestió.

 

Formulari exprés o tradicional

Per tal d'adaptar-nos a tots els perfils d'usuaris i facilitar, encara més, l'experiència del mateix en la nova web, una altra funcionalitat a destacar és la presència de dos tipus de formularis per a inscriure's com a soci. D'aquesta manera, el nou lloc web manté el formulari tradicional, però al mateix temps, a través de l'opció 'Et Truquem', ofereix un sistema orientat a tots aquells usuaris que prefereixen finalitzar la seva inscripció telefònicament. Així, en cas que estiguis interessat a formar part de l'ACA, només ens hauràs de facilitar el nom i un telèfon de contacte i un dels nostres tècnics, un cop et contacti, s’encarregarà de la resta!

Llenguatge 'fresc' i proper

Paral·lelament a la creació de la nova web, des de l'ACA hem engegat un procés de redefinició de la forma en què transmetem els nostres serveis per tal d'alinear-los amb la nova imatge que es pretén oferir. D'aquesta manera, a través d'una adaptació del to i l'enfocament comunicatiu, hem creat uns continguts 'frescos', propers i de fàcil lectura. El nostre principal objectiu ha estat explicar tots els detalls que s'inclouen en cada servei sense caure en el parany dels tecnicismes i pensant en tot moment en el lector. Volem que coneguis tot el que oferim i quina millor forma de fer-ho que mitjançant una nova web!