ACTUALITAT

Aprèn a conduir sobre neu


Aprèn a conduir sobre neu
Publicat el: 11/12/2017

Com cada mes de desembre, l’escola de conducció sobre neu i gel, amb el seu programa d’aprenentatge Snow Driving, inicia la seva temporada amb la voluntat d’impulsar la formació i millorar les habilitats dels conductors. Enguany, les novetats són importants i els cursos s’han ampliat per tal d’adaptar-se a totes les necessitats. Recorda que pel fet de ser soci de l’ACA, s’aplicarà un 10% de descompte en tots els cursos!

Què aprendràs?

L’escola t’ofereix la possibilitat d’aprendre a conduir amb seguretat en situacions de poca adherència a la carretera. Es vol incidir sobretot en ensenyar a superar les pors i inquietuds que puguin tenir els conductors en situacions quotidianes en un país de neu com Andorra, com per exemple, anar a la feina o portar els nens a l’escola.

Més de 600 conductors van passar l’any passat per l’escola. El seu responsable, Alex Bercianos, explica que “l’objectiu és que la persona millori les seves habilitats i surti del curs capaç de respondre a nivell tècnic i capaç de resoldre una situació complicada i inhabitual a la carretera a causa de la neu o el gel”.  

L’escola no oblida tampoc el vessant més lúdic, que pretén no només ensenyar-te a controlar el vehicle en situacions de paviment lliscant, sinó a fer-te sentir com si fossis un pilot conduint sobre gel. “Volem que la gent pugui gaudir del circuit -assegura Bercianos- aprenent coses noves vinculades amb la conducció esportiva”. Els cursos esportius són una experiència única de conducció sobre superfícies lliscants amb un vehicle que és pura adrenalina!

Dos vessants

El programa compta amb dos vessants, un més formatiu (vessant ‘Academy’) destinat a millorar les habilitats dels conductors habituals enfront de situacions de conducció hivernals complicades; i un altre molt més esportiu (vessant ‘Experience’), per passar de la conducció al pilotatge.

1. ‘Academy’: cursos de formació

En aquest vessant, els cursos Contact, Contact J (16-18 anys), Incentiu o Prevenció de riscos laborals volen millorar les habilitats dels conductors, que assimilaran els coneixements directament asseguts al vehicle. El Contact J està pensat per als novells del volant perquè puguin assimilar les nocions bàsiques de la conducció sobre neu, millorar les aptituds i la resposta davant la neu i guanyar control amb el vehicle davant de situacions de risc o poca adherència.

2. ‘Experience’: cursos esportius

Cursos per a conductors més experimentats que promocionen el vessant més lúdic i esportiu d’aquest sistema d’aprenentatge, amb la voluntat de desenvolupar encara més les habilitats al volant en casos de superfícies amb neu i gel. El curs Sport i Super Sport et permetran sentir-te com un pilot de les G-Series, conduint turismes i vehicles monoplaça de tracció integral i equipats amb pneumàtics de claus.

Les novetats

Curs Giand Cup

L’adrenalina és aquí la teva copilot! Es tracta d’una cursa a porta tancada de grups de fins a sis persones. Es recrea una carrera de les Crèdit Andorrà GSeries amb una classificatòria, sistema de cronometratge, equip de mecànics..., durant quatre hores!

Ice Karting

Alguns del cursos individuals (Contact o Curs J) enguany es complementen amb tandes de karts al mateix circuit, que aniran equipats amb pneumàtics de claus.

Plataforma d’aprenentatge

Aquest any s’habilita una plataforma de 2.300 m2 on es portaran a terme els cursos d’iniciació per tal de treballar amb seguretat, reduir riscos i el possible estrès que el circuit pugui generar en les persones que s’inicien en la conducció de neu i gel.

Simulador de conducció

Enguany l’escola compta amb un simulador d’última tecnologia amb ulleres de realitat virtual i amb hidràulics per simular tots els moviments tant laterals com longitudinals del cotxe. És una activitat que s’ofereix als visitants del circuit.

Noves instal·lacions

S’ha habilitat una nova zona d’acollida de tots els alumnes a l’entrada del circuit en un edifici de 120 m2, amb una sala VIP de 150 m2 i una terrassa de 120 m2, per acollir moltes de les classes teòriques i els diferents esdeveniments previstos. L’objectiu és que en tot moment l’experiència sigui inoblidable!

Xecs regal

Per assessorament i reserves es pot contactar amb l’ACA al 803 400 i t’assessorarem per per poder escollir el curs que més s’adapti a les seves necessitats. Recorda que com a soci tens un 10% de descompte en tots els cursos.

També pots sol·licitar xecs regal amb la reserva d’un curs o activitat. Els xecs regal tenen validesa d’un any a partir de la data de compra.