ACTUALITAT

El 26 de gener "G0", les tandes lliures prèvies a les Crèdit Andorrà GSeries 2018


El 26 de gener "G0", les tandes lliures prèvies a les Crèdit Andorrà GSeries 2018
Publicat el: 16/01/2018

Pel 26 de gener de 2018 i en el Circuit d’Andorra-Pas de la Casa estan convocades unes tandes lliures d'entrenament, l'habitual “G0” prèvia a la celebració de la primera prova de les Crèdit Andorrà GSeries 2018, la G1, que tindrà lloc l'endemà, 27 de gener.

La “G0” estarà oberta a tots els vehicles que compleixin amb els requisits establerts en el Reglament Esportiu i Tècnic de les Crèdit Andorrà GSeries 2018, tant en les categories GS1 (Prototips G i Turismes G) com GS2 (GiAND Car).

Els horaris de la jornada seran els següents: 8h, obertura de les instal·lacions i verificacions administratives; 9 a 13h, tandes lliures de la categoria GS2; 16 a 20h, tandes lliures de la categoria GS1. El nombre màxim de vehicles que rodin al mateix temps serà de 4 i el sentit de gir serà l'habitual, contrari a les agulles del rellotge. Cada hora es pararà la tanda per fer tasques de manteniment als 980 metres de corda del Circuit d’Andorra-Pas de la Casa.

Aquesta “G0” serà l'autèntic assaig general de pilots, cotxes i equips però també de la pista i de les noves instal·lacions. No està confeccionada la llista d'inscrits, ni de la “G0” ni de la G1, però ja han arribat a les oficines de l’Automòbil Club d’Andorra diverses sol·licituds, en concret dels equips MotoGP Team, Crèdit Andorrà MED Racing i GC Motorsport, als quals se sumen de moment els sis GiAND Car gestionats per PCR Sport, encara amb les tripulacions per decidir.