Notícies

GS2, davant una temporada competida i incerta

Els pilots Edgar Montellà i Miquel Socias, empatats al capdavant

06/02/2018

A la G1, cursa que va guanyar contra tot pronòstic Pol Vila i al que van acompanyar en el podi Miquel Socias i Gerard de la Casa, es va començar a viure a la categoria GS2 el què finalment s'ha confirmat en l'última competició disputada: hi ha com a mínim mitja dotzena de pilots amb possibilitats reals de guanyar mànigues i curses. Tot això converteix a aquesta categoria en una competició molt renyida i incerta quant al seu desenllaç esportiu.

Amb dos guanyadors diferents en les dues curses disputades, Pol Vila i Edgar Montellà, en el que va de temporada, només un pilot ha repetit en el podi de la general de les dues curses disputades: Miquel Socias (dos segons). A més, després de les quatre finals celebrades fins al moment (dotze places disponibles), hi ha hagut nou pilots diferents que han pujat al podi de les mateixes, sent els “repetidors” únicament tres: Edgar Montellà (un 1r i un 2n), Miquel Socias i Pedro Font (tots dos amb un 2n i un 3r). De tot això es desprèn que les alternances són moltes. Finalment, destacar que al grup de guanyadors reals de mànigues finals s'han afegit en aquesta G2 Albert Llovera i Dani Consuegra, que se sumen al propi Edgar Montellà i Pol Vila.

A tot això cal esmentar amb tota justícia l'excel·lent impressió que estan causant els GiAND Car creats i gestionats per PCR Sport. El nivell de prestacions era ben conegut d'anteriors campanyes encara que en aquest format actual de les Crèdit Andorrà GSeries, unificant totes les mànigues en exclusiva durant les tardes de cursa, s'aconsegueix un ritme i una espectacularitat que és molt del grat de pilots i espectadors.

En la passada G2, Edgar Montellà, Miquel Socias i Albert Llovera van conformar un magnífic podi final que al costat de la resta de fases de la competició van donar com a resultat una provisional que lideren amb els mateixos punts (71) Edgar Montellà i Miquel Socias, més igualtat impossible! Dani Consuegra està classificat en tercer lloc amb 61 punts, Albert Llovera és quart amb 58 i el guanyador de la G1, Pol Vila, és cinquè amb 57.