Targeta ACA CLUB

PROTECH


PROTECH en exclusiva a Andorra de la mà del Grup Becier. Importat directament de Mònaco, el concepte PROTECH Montecarlo va més enllà del tradicional rentador de cotxes, fins i tot es podria parlar d’un balneari de vehicles. L’atmosfera d’un establiment termal, que combina el luxe i la competència tècnica. El rentat i el manteniment dels vehicles es basen en un concepte de cura i conservació únic i excepcional. D’altra banda, els tractaments de llarga durada protegeixen les superfícies pintades mantenint la joventut del primer dia. S’ha pogut demostrar que una pintura tractada per Protech envelleix deu vegades més tard del que seria habitual. Però PROTECH també té en compte l’interior dels vehicles, i compta amb una àmplia gamma de productes per tenir cura dels elements interns de l’automòbil, que a més de neteja proporcionen confort als seus usuaris.


CONDICIONS DEL DESCOMPTE

A Protech Montecarlo trobaràs tractaments de protecció i recuperació d'alta gamma per a tot tipus de vehicles, gaudint d'una garantia de 5 anys sobre el color i la brillantor de la pintura.

També compta amb amb una àmplia gamma de productes per tenir cura dels elements interns, i opcions de personalització com a vidres tintats, "covering", etc.

Amb la targeta ACA Master tindràs un 14% de descompte en els tractaments.

* No acumulable amb altres ofertes o promocions

 

Més informació: http://www.becier.ad/ca/noticia-1/protech-s-instal-la-a-andorra.html


VEURE TOTS ELS DESCOMPTES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×