Targeta ACA CLUB

VALLMEDIC VISION & AESTHETIC


Vallmedic Vision & Aesthetic és un centre oftalmològic situat als Pirineus amb la tecnologia més avançada d’Europa. Amb la seva concepció, es posiciona com un centre de referència en el camp de la cirurgia ocular, tant per les eines tecnològiques disponibles com pels professionals que composen el seu equip mèdic. El seu director mèdic, el Dr. Ludger Hanneken, procedent d’Alemanya, posseeix una amplia trajectòria en cirurgia refractiva. Des de els seus inicis, ha centrat la seva carrera en aquest cap especialitzant-se en les tècniques per la correcció de la presbícia, cataractes i defectes refractius, convertint-se en un referent internacional.


CONDICIONS DEL DESCOMPTE

Centre oftalmològic de referència per a la cura de la salut visual.

Disposa de tecnologia punta per a la detecció i tractament de patologies oculars així com de la darrera tecnologia làser per a la cirurgia refractiva i de cataractes. 

Tractament làser de les mosques volants i de l'ull sec amb llum IPL. Servei d'estètica ocular.

Amb la targeta ACA Master 20% de descompte en la primera visita, 20% en les proves que s'hagin de realitzar durant la primera visita i 10% de descompte en cirurgia refractiva amb làser (Femtolastik).

 

Més informació: www.vallmedicvision.com


VEURE TOTS ELS DESCOMPTES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×