Targeta ACA CLUB

VALLNORD


La marca VALLNORD reuneix les estacions d’esquí de les valls del nord d’Andorra: Vallnord - Pal Arinsal i Vallnord - Ordino Arcalís. Les dues estacions, malgrat no estar unides físicament, van sumar les seves instal·lacions, activitats i serveis l’any 2004, esdevenint una de les destinacions de neu i muntanya més completes dels Pirineus, amb 93 quilòmetres de pistes. VALLNORD es diferencia de la resta d’estacions en el fet que els seus dos camps de neu s'uneixen per complementar-se. Perquè cada estació manté la seva personalitat i característiques pròpies. Així, esquiadors i snowboarders, famílies i grups d’amics poden gaudir indiferentment de les pistes, activitats, instal·lacions i de la qualitat del servei al client.


CONDICIONS DEL DESCOMPTE

Vols gaudir de l'esquí al 100%? Escull Vallnord com la teva destinació de neu i muntanya més completa dels Pirineus, amb 93 quilómetres de pistes.

Si ets titular de l'ACA Master tindràs un 10% de descompte en el forfet de 2 a 7 dies, únicament a través de les taquilles de l’estació.

 

Més informació: www.vallnord.com


VEURE TOTS ELS DESCOMPTES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×