Notícies

21 equips a la Combinada AUTO-SKI 2024

21 equips a la Combinada AUTO-SKI 2024

Mimi Gutierrez i Marc Gutierrez: a dalt de tot del podi

06/02/2024

El diumenge 4 de febrer, es va disputar la Combinada AUTO-SKI, prova esportiva que recupera l'esperit de les antigues combinades, una cursa esportivaque uneix dues de les grans passions del nostre país: esquí i cotxes. 

Un total de 21 equips van ser de la partida, i entre els i les participants, dos d'ells en la categoria Dona i cinc en la de Família. 

La jornada va iniciar molt d'hora al Circuit Andorra – Pas de la Casa, amb el briefing de la prova d'esquí i cotxe.

Posteriorment, els equips es van traslladar al peu del telecabina Costa Rodona, Grandvalira – Pas de la Casa, per al lliurament de dorsals i fer les baixades de reconeixement. 

Un cop disputat el Gegant (Ski), 'Mimi' Gutierrez (27,79'') va fer seu el primer lloc, seguida de Jordi Troguet (25,92'') i Bernat Zaragoza (27,88'').

En finalitzar la prova d'esquí, els equips es van traslladar al Circuit Andorra - Pas de la Casa on es va desenvolupar la competició d'Eslàlom (Auto) a la plataforma mutiactivitat d'aquest lloc.

Marc Gutierrez va quedar en primer lloc (52''), segon Edgar Montellà (55,43''),  seguit pel Miquel Font (56,66''). 

Pel que fa a la categoria DONA-DONA, el premi va ser per la dupla integrada per la Gador Lalieve i Ares Lahoz i el premi FAMÍLIA, se'l van emportar els germans Gutierrez. 

En finalitzar totes i tots els participants, amics, familiars, integrants de la junta Directiva d'ACA CLUB, van gaudir dun Vermut a l'hospitality del Circuit. 

La Combinada AUTO-SKI ha estat una prova organitzada per la comissió Esportiva del Club, en col·laboració amb la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Grandvalira i el Circuit Andorra - Pas de la Casa

Imatges aquí: Combinada AUTO-SKI 2024

 

 


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×