Programa descomptes ACA CLUB

Estem al teu costat quan i on ens necessitis. T'oferim tranquil·litat, seguretat i també t'ajudem a estalviar! L'ACA t'ofereix un munt de descomptes. Aprofita'ls!


Programa descomptes


Ico
Descomptes exclusius per als socis
Ets de viatge a Espanya i et ve de gust anar a comprar? Només cal que entris al Programa de Descomptes de l'ACA i trobis més de 400 avantatges permanents en grans marques i marques de primera necessitat a Espanya i França.
Ico
Estalvi
El catàleg del Programa de Descomptes de l’ACA millora constantment. Sempre trobaràs noves oportunitats i beneficis en moda, gastronomia, alimentació, llar, cultura, oci, esport, tecnologia i molt més.
Ico
Cupons, codis promocionals en compra en línia i compte VIP
A més de beneficiar-te de descomptes directes, també accediràs a un munt de descomptes en forma de reemborsament amb els quals podràs estalviar en els consums del dia a dia i en els de la teva família.
Ico
Tot en un clic
Com a soci o sòcia del Club, rebràs un correu per donar-te d'alta al Programa de Descomptes de l'ACA. Registra-t'hi i comença a gaudir immediatament d'una infinitat de beneficis en diverses categories i tipus de producte. Fes un seguiment en temps real dels teus cupons, descomptes i estalvi!
Ico
Àmbit territorial
El Programa de Descomptes de l’ACA està disponible a Espanya i França.

Aclariment

  •   El Programa de Descomptes ACA CLUB és només per als socis i sòcies de l'Automòbil Club d'Andorra.
  •   Totes les promocions i descomptes s'apliquen únicament als establiments adherits a l'acord, degudament identificats a la plataforma del Programa.
  •   Les promocions i els descomptes s'actualitzen constantment. Si un descompte ja no està disponible, no es podrà sol·licitar.
 

ACCEDEIX ALS TEUS BENEFICIS

Anytime
Booking
Yelmo
Dominos
HP
Iberia
Iberostar
Kinepolis
KTuin
Lenovo
Naturgy
Primark
Tiendaanimal
Vips

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×