Assistència sanitària urgent en viatge

Un problema de salut durant el viatge? T’assistim d’urgència a tot el món!


 

Per què estaràs tranquil amb ACA CLUB?

Et traslladem o repatriem en cas d’estar ferit o malalt

En cas que, malauradament, un soci o familiar cobert per les prestacions d’ACA CLUB pateixi una malaltia o un accident durant un viatge i aquest requereixi hospitalització, des d'ACA CLUB t’assistirem d’urgència, sigui quin sigui el país en què et trobis! Què posem a la teva disposició com a soci del Club?

  • Et traslladem fins al centre hospitalari més idoni, el més a prop possible de la teva localitat de residència
  • Assumim les teves despeses del trasllat fins al centre d’hospitalització i, a més, en cas d’accident de circulació, també les de tots els ocupants del vehicle!
  • Incloem un equip mèdic que, en contacte directe amb el servei mèdic que t’atendrà, t’assessorarà amb el millor tractament a seguir, així com amb el trasllat cap a un altre centre hospitalari. En aquest sentit, has de saber que ACA CLUB també es farà càrrec d’aquest segon trasllat amb el mitjà més adequat en funció de la gravetat de cada cas.
  • Assumim les despeses de trasllat o repatriació fins al teu domicili un cop rebis l’alta

Viatges acompanyat de familiars? Amb ACA CLUB, el seu trasllat o repatriació també està garantit!

Si com a soci, has estat traslladat o repatriat per malaltia o accident i els teus familiars acompanyants coberts per les prestacions no poden tornar cap a casa amb els seus propis mitjans, des d'ACA CLUB ens encarregarem del seu transport fins al lloc d’hospitalització i, posteriorment, fins al domicili. I és que com sempre, ACA CLUB vetlla per tu i pels teus.

I a més...

En cas de tractar-se de menors de 15 anys o familiars amb qualsevol discapacitat, sempre que no comptin amb un familiar o persona de confiança que els acompanyi durant el viatge, ACA CLUB posarà a disposició del soci una persona d’acompanyament per traslladar-los fins al teu domicili o el centre en què et trobis hospitalitzat.

Despeses mèdiques d’urgència? ACA CLUB també se’n farà càrrec!

Si durant un viatge per territori espanyol pateixes un accident o malaltia greu sobtada, des d'ACA CLUB ens farem càrrec de les despeses mèdiques originades en conseqüència, fins a un màxim de 600 euros per persona i sinistre. Ja ho saps, ACA CLUB t’acompanya sempre! Aquesta garantia té caràcter subsidiari a les prestacions cobertes per la Seguretat Social o de qualsevol altre organisme o entitat asseguradora obligats a prestar assistència.

Fins a 30.000 euros per fer front a les despeses mèdiques a l’estranger

Despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques i d’hospitalització. Sigui quina sigui la teva situació, sempre que et trobis a l’estranger, ACA CLUB assumirà les despeses mèdiques fins a un màxim de 30.000 euros, per persona i sinistre. Què inclou la cobertura?

  • Despeses d’hospitalització
  • Despeses i honoraris mèdics i quirúrgics
  • El cost dels medicaments prescrits pel metge

Continuem el viatge?

En cas que rebis l’alta mèdica i sigui possible reprendre el viatge que estaves realitzant, des d'ACA CLUB ens encarregarem d’assegurar el trasllat, del soci i d’un acompanyant, fins al lloc en què es trobi la resta de l’expedició seguint el pla de viatge establert. Com a soci d'ACA CLUB, estarem al teu costat en tot moment!

T’allotgem a l’estranger en cas que l’estada s’allargui

En els casos en què com a soci o familiar cobert per les prestacions necessitis, per prescripció mèdica, una prolongació de l’estada a l’estranger, ACA CLUB se n’ocuparà. Així, en cas de convalescència, només t’hauràs de preocupar en recuperar-te, ja que t’allotjarem en un hotel de fins a 3 estrelles durant un màxim de 7 nits.

Et cobrim les despeses de desplaçament i d’estada d’un familiar en cas d’hospitalització

Si durant un viatge a l’estranger, el soci o un membre de la seva família cobert per les prestacions és ingressat en un centre mèdic i es preveu una hospitalització superior als 5 dies, o 7 en cas de convalescència, des d'ACA CLUB facilitarem a un membre de la família, que resideixi a Andorra, un bitllet d’anada i tornada perquè estigui al costat de la persona en qüestió. A més, ACA CLUB també assumirà les despeses de pernoctació del familiar fins a un màxim de 5 nits.

Transportem o repatriem en cas de defunció

Si durant un viatge es confirma la defunció d’un soci o familiar cobert per les prestacions, des d’ACA CLUB ens encarregarem de realitzar totes les formalitats corresponents en el lloc dels fets. També, assumirem el transport o repatriació del cadàver fins al lloc de la inhumació, sempre que s’efectuï en un radi de 200 km.

I si viatges sol?

En cas que es viatgi sol, ACA CLUB facilitarà a un familiar del difunt, amb residència a Espanya, un bitllet d’anada i tornada perquè pugui estar al seu costat. ACA CLUB es farà càrrec de les despeses de pernoctació del familiar en un hotel de fins a 3 estrelles durant un màxim de 5 nits.

Servei de consulta sanitària telefònica les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any

Necessites assessorament sanitari? Amb ACA CLUB ho tens garantit les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Truca’ns al número d’assistència i un dels nostres metges de guàrdia t’atendrà al moment! A més, dins d’aquest servei s’inclou la cobertura d’un psicòleg de guàrdia durant cada dia de la setmana de 9 a 21 hores.

Assessorament sanitari telefònic

Com a servei de consulta sanitària telefònica, els nostres metges de guàrdia podran oferir-te el següent assessorament:

  • T’indicarà s sobre l’ús de determinades teràpies i medicaments, així com la seva correcta administració i efectes secundaris
  • En cas d’emergència, ACA CLUB mobilitzarà, a càrrec del titular, els recursos més adequats en funció de la patologia i disponibilitat de la zona
  • Et facilitarà les primeres indicacions sobre les maniobres a seguir, mentre s’espera l’arribada dels recursos necessaris

Àmbit territorial

Et prestem assistència arreu del món. Així de fàcil! Si ets soci d’ACA CLUB i estàs a més de 25 km de distància del teu domicili, t’assistim durant el teu viatge, estiguis on estiguis!


Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×