L'entitat

ACA

Què és ACA CLUB?

L’Automòbil Club d’Andorra (ACA CLUB)  és una entitat sense ànim de lucre constituïda com associació esportiva  el 25 de maig de 1954, amb l’objecte de prestar avantatges i serveis als seus associats  realitzant tot tipus d’activitats econòmiques relacionades amb el món de l’automòbil, o en  general dedicades al serveis dels socis.
   
ACA CLUB és avui el club més gran d’Andorra amb mes d'11.000 socis  i una entitat de referència al principat,  des de la seva creació, treballa al servei dels seus associats,  en el foment de l’esport de l’automòbil i el turisme en general i per promoure una mobilitat més segura i eficient.

 

Missió, visió i valors

Missió

La nostra missió és oferir als nostres socis uns serveis àgils eficients i personalitzats

La nostra vocació inicial de servei al conductor ens ha fet evolucionar fins a convertir-nos avui en una entitat moderna de servei a les persones.

 

Visió

Volem ser líders a Andorra en la prestació de serveis a les persones.

Volem seguir avançant i desenvolupant  solucions innovadores pels nostres associats i sobre tot volem estar al costat dels nostres socis en qualsevol moment i en qualsevol lloc del mon millorant la seva mobilitat i la de la seva família. Volem ser una entitat de referència en el foment d’una  mobilitat més segura i eficient.

 

Valors

Els nostres valors de club son, integritat, solvència, innovació ,qualitat, proximitat, fidelitat. Aquests valors ens guien en tot el que fem i marquen la nostra estratègia i creixement.

 

Integritat 
Tant els membres del Consell Directiu com empleats i col·laboradors d'ACA CLUB han de tenir una actuació ètica com eix del seu comportament i una visió social responsable en totes les seves activitats i compromisos.

Innovació
Entenem la innovació com un aspecte clau per créixer i millorar constantment els serveis als socis, buscant sempre les millors solucions tecnològiques i humanes per estar al costat dels nostres socis siguin on siguin, les 24 hores, els 365 dies.

Qualitat
Entenem la qualitat com el compromís de millora constant en l’atenció i els serveis als nostres socis .

Fidelitat
L’atenció al soci és la nostra prioritat. Som fidels als nostres socis i, gràcies a això, els nostres socis són fidels al Club.

Solvència
Entesa com ha fortalesa financera, que en el temps ens doni plena capacitat de complir amb les nostres obligacions de club.

Proximitat
La  proximitat als nostres socis ens permet anticipar en què podem ser-los útils i resoldre les seves necessitats amb la màxima agilitat i eficiència.  

 


Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×