Assistència digital

El teu mòbil no funciona? Has de configurar el televisor? Si ets soci o sòcia d'ACA CLUB, tens l’assistència digital


 

Tot el que l’ASSISTÈNCIA DIGITAL d'ACA CLUB pot fer per tu

Ordinadors

Et pots beneficiar de l’assistència digital sempre que es tracti d’incidències derivades d’ordinadors d’ús domèstic (fins a un màxim de quatre). T’ajudem amb tots els sistemes operatius: Windows 7 o 10, MAC OS X i superior. L’assistència també inclou resoldre dubtes de programari i de maquinari. I t’ajudem amb les còpies de seguretat i l’antivirus.

Monitors, teclats, ratolins, cascos, comandaments

Instal·lació, configuració i resolució de dubtes pel que fa al mal funcionament dels aparells perifèrics d’ús personal.

Mòbils

Configuració, actualització i dubtes sobre el funcionament de terminals mòbils de tercera generació (iOS, Android). Recuperació de mòbils mullats. Bloqueig de telèfons intel·ligents en cas de pèrdua o furt.

Dispositius d’entreteniment

Resolució de dubtes, optimització de funcionament i recomanacions d’ús de televisors i televisors intel·ligents, videoconsoles, reproductors multimèdia, reproductors d’imatge i so, consoles de videojocs, PDA, tauletes.

Altres aparells d’ús domèstic

Assistència digital també per a impressores, mòdems, lectors i gravadores de CD i DVD, memòries USB, dispositius d’emmagatzematge extern, càmeres web, escàners i iPODs

Control parental per a tots els dispositius

T'ajudem a configurar el control parental en qualsevol dels teus dispositius, restringint continguts no aptes per a menors i bloquejant pàgines o usuaris que suposin una amenaça per als petits de casa.

Exclusions dels aparells suportats

Actualment, no se suporten els productes següents:

  • Sistemes operatius de la família de UNIX. Plataformes de servidor
  • Sistemes de càlcul avançats (sistemes de CAD, servidors de base de dades, etc.).
    PC i MAC experimentals de fabricació casolana o qualsevol altre dispositiu experimental de fabricació/desenvolupament casolà.

Aclariment

L’Automòbil Club d’Andorra no es fa responsable de la pèrdua d’informació o dels danys en els sistemes informàtics del soci o sòcia com a conseqüència de les actuacions en equips que continguin o estiguin infectats per virus o codis maliciosos, com ara troians, cucs, etc., per programes espia, per programes d’igual a igual o per qualsevol altre programa, aplicació, programari o maquinari que estigui instal·lat a l’ordinador del soci o sòcia tant si la persona usuària ho sap com si no ho sap i que es comporti de manera maliciosa..

En general, l’Automòbil Club d’Andorra no es fa responsable dels danys causats per l’ us inadequat dels sistemes.


Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×