Informació esportiva

 

La Comissió Esportiva de l’ACA actua de poder esportiu nacional i te les funcions de “federació nacional d’automobilisme”. Membre de la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA). La missió de l’esportiva és promoure l’esport de l’automòbil a Andorra, organitzar proves i donar suport i formació a joves pilots nacionals.

ACA CLUB ESPORTIVA organitza proves esportives de tot tipus, la més antiga és el Ral·li d’Andorra Històric amb més de cinquanta anys d’història, una prova per vehicles clàssics, que és un referent en el món de la regularitat.

La Pujada Andorra / Arinsal és l’hereva de la tradició de les proves de muntanya a Andorra, celebrada en un recorregut de 4 km a Arinsal (La Massana) compta pel campionat de França de l’especialitat.

Les proves sobre gel formen part de l’automobilisme Andorrà quan en els anys 60 es disputaven pujades a la Rabassa o port d’Envalira sobre neu, actualment el Circuit Andorra - Pas de la Casa organitza una prova del prestigiós Trofeu Andros, i les GSeries, en col·laboració amb l'equip de comissaris i comissaries de l'ACA, encarregats de garantir el compliment del reglament esportiu de cadascuna de les proves esmentades.


Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×