Assistència personal en viatge

Te'n vas de viatge? Si ets soci d’ACA CLUB, t’assistim a tot el món!


 

Per què viatjaràs tranquil amb ACA CLUB?

T’assistim en cas d’immobilització del vehicle per avaria, accident o robatori

Si estàs de viatge i el vehicle que condueixes queda immobilitzat per una avaria o accident i no es pot reparar el mateix dia del sinistre, ACA CLUB t’assisteix, a tu com a soci, però també als teus familiars, així com la resta d’ocupants del vehicle. A més, com a soci del Club, podràs optar entre les diferents prestacions no acumulables:

 

 • T’allotgem en un hotel fins que finalitzi la reparació
  Des d'ACA CLUB treballem perquè tinguis les menors molèsties possibles, inclús en els casos més complicats. Per això, en cas d’accident o avaria lluny de casa, t’allotgem en un hotel de fins a tres estrelles mentre duri la reparació.

  L’allotjament és per un termini màxim de 3 nits si el sinistre ocorre a Espanya o de 4 nits si és a l’estranger.

 • Et portem cap a casa!
  En cas que no et vulguis allotjar en cap hotel, ACA CLUB també té una prestació per a tu. Així, en cas de partir un accident o avaria lluny de casa, com a soci d'ACA CLUB tindràs a la teva disposició un servei de trasllat fins al teu domicili o fins al punt de destí del teu viatge, sempre que les despeses no superin les de retorn al teu domicili. Tu esculls el camí i nosaltres et portem!
 • Vehicle de lloguer
  Accident o avaria a més de 200 km de casa? Si, malauradament, et trobes en aquesta situació, com a soci d’ACA CLUB podràs optar per un vehicle de lloguer, durant un màxim de 2 dies, mentre duri la reparació. I és que ACA CLUB t’acompanya sempre, estiguis al costat del teu domicili o a 1.000 km de distància!

  Cal retornar el vehicle dins el país on se’n realitzi la recollida i no pot ser conduït fora dels límits del país on tingui lloc el sinistre. Aquesta prestació està subjecta a les condicions particulars de la companyia de lloguer del vehicle i a la disponibilitat d’aquestes companyies a la zona o país on s’hagi produït l’incident.

 • Animals domèstics? ACA CLUB també se’n farà càrrec!
  ACA CLUB cuida de tu, però també dels teus animals. Així, si com a soci requereixes el servei de trasllat del vehicle que condueixes a causa d’una avaria o accident, ACA CLUB també es farà càrrec, en cas d’existir, de les despeses ocasionades pel trasllat d’animals domèstics de fins a 75 kg de pes.
 • I en cas de robatori o furt?
  Aquestes prestacions també s’efectuaran en cas de robatori o furt, sempre que s’acrediti la presentació de la corresponent denúncia.

 

T’oferim un servei de xofer professional

Estàs a meitat de camí i et comences a trobar malament? Alguna cosa no pinta bé? Doncs atura el cotxe i truca’ns! En cas que et sentis incapacitat per continuar conduint i no hi hagi cap conductor que et pugui reemplaçar, des d’ACA CLUB posem a la teva disposició un servei de xofer professional, que s’encarregarà de finalitzar el trajecte fins al teu domicili o lloc de destí.

Recuperem les teves claus en cas de pèrdua

Encara que no ens agradi reconèixer-ho, la clau del cotxe és un element que es perd amb facilitat. A ACA CLUB ho sabem i, per això, també pensem en els socis més despistats.

Així, en cas de no , podràs triar entre dues prestacions diferents:

 • Si necessites les claus el més aviat possible, t’oferim un servei d’obertura de vehicle mitjançant eines mecàniques. Aquest servei, però, només es podrà oferir sempre que hi hagi present, a banda del soci, algun membre del cos de seguretat.
 • En casos menys urgents, també podràs sol·licitar l’enviament d’un duplicat, sempre que algun familiar o persona prèviament indicada ens el faciliti

T’oferim un servei de trasllat en cas de defunció o malaltia greu d’un familiar

Si durant el transcurs d’un viatge realitzat pel soci o familiar cobert per les prestacions, algun familiar directe –cònjuge, pare, mare, fills o germans- mor a Andorra o pateix una malaltia greu amb perill de mort, des d’ACA CLUB ens fem càrrec del trasllat del soci i dels familiars directes fins al lloc d’inhumació o d’hospitalització.

Regrés anticipat en cas de sinistre en el teu domicili

ACA CLUB no només et garanteix la màxima cobertura durant el teu viatge, sinó que també té cura de les teves propietats mentre estàs lluny de casa. Així, en cas que el teu domicili pateixi un sinistre que el faci inhabitable o bé els seus accessos estiguin forçats, et traslladem de forma anticipada fins al teu domicili perquè te’n puguis ocupar. Cal recordar que per beneficiar-te d’aquesta prestació hauràs d’acreditar la presentació de la pertinent denúncia.

T’avancem l’import de les despeses jurídiques i administratives en cas d’accident a l’estranger

Has patit un accident de circulació a l’estranger en què s’han instruït procediments civils o penals? Recorda, ACA CLUB t’acompanya sempre! Si et trobes en aquesta delicada situació, com a soci d'ACA CLUB, et facilitarem la teva defensa, avançant-te l’import de les despeses d’advocat, procurador i/o de les costes judicials, fins a un límit global de 1.500 euros.

Però a més...

 • Per formar part del Club, ACA CLUB també t’avançarà l’import de les fiances que s’imposin per garantir la teva llibertat provisional o l’assistència personal en el judici, fins a un import màxim de 7.000 euros.
 • ¿Necessites intèrpret? No et preocupis! També t’avançarem fins a 1.500 euros per cobrir aquesta despesa.

El soci ha d’efectuar un reconeixement escrit del deute a favor d’ACA CLUB i s’ha de comprometre a retornar la quantitat sol·licitada en el termini màxim d’un mes després d’haver efectuat la petició.

 

Et gestionem l’enviament de fins a 2.500 euros a l’estranger

Estàs a l’estranger i t’adones que t’han robat o has perdut l’equipatge? El vehicle que condueixes ha patit una avaria i no tens diners suficients per fer front a la reparació? Si ets soci d’ACA CLUB, pots estar tranquil! Sempre que et trobis en aquesta situació, ACA CLUB gestionarà per tu un enviament de fins a 2.500 euros perquè puguis disposar de diners el més aviat possible. Com sempre, t’acompanyem allà on siguis!

Comunicació urgent

Problemes amb la connexió Wi-Fi, tarifes d’itinerància de dades... En moltes ocasions, quan anem de viatge, ja assumim que no ens podrem comunicar amb el nostre entorn de la millor manera. A ACA CLUB som conscients d’aquest problema i, per això, posem a la teva disposició tots els nostres mitjans perquè puguis fer arribar qualsevol missatge urgent als teus familiars.

Però això no és tot! ACA CLUB també et transmetrà tots els missatges, de caràcter urgent, que ens comuniquin els teus familiars a través de la Central d’Alarmes, que està operativa les 24 hores del dia.

T’oblides la medicació? ACA CLUB l’aconsegueix i et gestiona l’enviament!

Si et trobes sota tractament mèdic i et descuides la medicació o objectes de primera necessitat a casa, i aquests són difícils d’adquirir allà on et trobis viatjant, ACA CLUB té una solució per a tu. Així, un cop rebut l’avís, realitzarem totes les gestions necessàries per aconseguir la medicació i fer-te-la arribar, pels mitjans més idonis, el més aviat possible.

I si et deixes la medicació a l’hotel?

En cas que succeeixi a l’inrevés i, un cop a casa, t’adonis que has oblidat la medicació allà on hagis estat viatjant, ACA CLUB també assumirà els costos de l’enviament fins al teu domicili.

T’ajudem a recuperar el teu equipatge en cas de pèrdua o robatori

Si hi ha una situació que preocupa gairebé tots els viatgers és, sens dubte, la possibilitat de perdre o patir un robatori d’equipatge. En cas que, malauradament, això succeeixi, ACA CLUB, com sempre, estarà al teu costat! Així, si durant el transcurs del viatge et roben o perds l’equipatge o efectes personals, t’ajudarem a recuperar-lo i ens encarregarem del seu enviament fins al teu domicili o fins al lloc on et trobis viatjant.

Et cobrim les despeses d’estada a l’estranger en cas de pèrdua o robatori de documentació

Has perdut o t’han robat el passaport o qualsevol altra documentació imprescindible per accedir o sortir d’un país? Si durant un viatge a l’estranger pateixes aquesta desagradable situació, ACA CLUB, com sempre, estarà al teu costat!

Així, en cas que et vegis obligat a prolongar la teva estada com a conseqüència d’aquest fet, ens farem càrrec de les despeses d’allotjament en un hotel fins que la documentació sigui renovada.

I a més...

En cas que la pèrdua o robatori de documentació sigui amb un menor d’edat, ACA CLUB també assumeix les despeses d’allotjament d’un acompanyant major d’edat.

Es cobreix un màxim de 60 euros per dia i persona, amb un límit total de 300 euros per persona, impostos inclosos. Per tal de beneficiar-te d’aquesta prestació, hauràs d’acreditar la presentació de la corresponent denúncia per aquest fet.

 

Àmbit territorial

Et prestem assistència arreu del món. Així de fàcil! Si ets soci d'ACA CLUB i estàs a més de 25 km de distància del teu domicili, t’assistim durant el teu viatge, estiguis on estiguis!


Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×