Beneficis de ser soci

Ico
A tot el món
T’apassionen els viatges? Amb ACA CLUB podràs visitar tots els racons del món sense preocupar-te per res més que gaudir dels teus dies de vacances. Viatgis on viatgis, tindràs cobertura a escala mundial.
Ico
L’experiència, la nostra garantia
Amb més de 60 anys d’existència, ACA CLUB està plenament consolidat com a un referent a Andorra, sent la màxima autoritat en matèria d’automobilisme.
Ico
Cobrim a la persona
T'assistim a tu! A ACA CLUB ho tenim clar: el primer són els nostres socis. Les assegurances cobreixen el vehicle, però nosaltres sempre cobrim a la persona, sigui quin sigui el vehicle que condueixi.
Ico
Assistència 24 hores / 365 dies l'any
Ja sigui una avaria només iniciar el trajecte o un accident a milers de kilòmetres de casa, la nostra prioritat és proporcionar, les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, les millors solucions als nostres socis.
Ico
L'ACA és sinònim d'estalvi
Assistència al vehicle, personal en viatge i sanitària urgent en viatge. T'oferim tres cobertures integrades en una sola. Adaptem les quotes introduint noves modalitats de soci per a tota la família.
Ico
Cuidem dels teus
ACA CLUB també té molt present els familiars dels socis. Si formes part del Club, podràs estar tranquil! Cuidarem d’ells davant de qualsevol emergència.

 

 

 

 


Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×