Assistència al vehicle

Si ets soci ACA CLUB, t’assistim sigui quin sigui el vehicle que condueixis!


Per què conduiràs tranquil amb ACA CLUB?

Et reparem d’emergència el vehicle des del “km 0”

Una punxada, manca de carburant, un problema inesperat al motor... El cotxe diu prou just en el moment de sortir de casa o de camí a la feina? No et preocupis, si ets d'ACA CLUB, només ens hauràs de trucar i rebràs, a l’instant, un servei de reparació d’emergència del vehicle, allà on es trobi immobilitzat dins d’Andorra i Espanya. Sigui quin sigui el vehicle que condueixis, ACA CLUB t’assistirà!

Si s’ha de remolcar el vehicle, ACA CLUB te’l porta fins al taller més pròxim

Malauradament, hi ha ocasions en què el vehicle diu “fins aquí he arribat”. Quan això succeeix-hi, estigues tranquil, ja que ACA CLUB t’acompanya sempre. Fes-nos una trucada i vindrem allà on siguis per remolcar el vehicle fins al taller autoritzat de la marca més pròxim, o fins al taller que ens indiquis.

El taller seleccionat serà el que estigui situat a la localitat més propera al lloc de l’avaria o accident.


Això no és tot! Si ets d’ACA CLUB i la immobilització es produeix a menys de 200 km del teu domicili, tens dret a demanar que el vehicle es remolqui fins a un taller de reparació de la teva localitat de residència o, com a màxim, a 50 km de distància. I si en el moment de realitzar el remolc els tallers estan tancats? No et preocupis! ACA CLUB traslladarà el vehicle fins a un garatge públic o bé fins al teu aparcament particular, esperant al primer dia laboral per enviar-lo cap al taller.

A més, en cas d’existir despeses de pupil·latge, ACA CLUB se’n farà càrrec.

Traslladem o repatriem tot vehicle conduït pel soci

Una avaria, accident o robatori a més de 200 km de casa? No et preocupis, ACA CLUB està al teu costat per ajudar-te, encara que estiguis lluny del teu domicili habitual. Així, si formes part de la família d'ACA CLUB, quan el vehicle que condueixis necessiti una reparació que comporti més de 8 hores de treball o 3 dies d’immobilització, te’l traslladarem o repatriarem fins al taller que ens indiquis de la teva localitat.

Com a màxim, s’oferirà un taller que es trobi a 50 km de distància de la residència del soci. ACA CLUB no prestarà el servei de repatriació a l’estranger a aquells vehicles que no comptin amb matrícula andorrana.


I si es tracta d’un robatori? En les pitjors situacions ACA CLUB també estarà al teu costat per assistir-te. Així, com a soci del Club, has de saber que encara que es recuperi el vehicle després que hagis tornat a casa, t’oferirem igualment aquest servei. Per rebre aquesta assistència, únicament hauràs d’acreditar la presentació de la corresponent denúncia un cop tinguis consciència dels fets. I les despeses? Sempre que el valor de taxació del vehicle abans de l’incident sigui superior a l’import de les reparacions a efectuar, ACA CLUB ho cobrirà íntegrament!

Ens fem càrrec de tota la gestió administrativa per a la baixa legal d’un vehicle

En cas que, després d’una avaria o accident, el valor real del vehicle conduït pel soci sigui inferior a l’import de les reparacions a efectuar, ACA CLUB es farà càrrec de les gestions administratives necessàries per procedir a la baixa legal del vehicle, allà on es trobi. A més d’aquest servei, per ser soci d'ACA CLUB, et traslladarem el vehicle a un centre de desballestament per completar la seva retirada de la circulació.

Et cobrim les despeses de pupil·latge o custòdia del vehicle

Accident, avaria o robatori a més de 200 km de casa? Mantingues la calma, com sempre, ACA CLUB estarà al teu costat. Així, des del mateix instant en què ens comuniquis els fets a través de la Central d’Alarmes, des d'ACA CLUB ens farem càrrec, sempre que sigui necessari, de les despeses de pupil·latge o custòdia del vehicle.

Et portem gratuïtament fins al punt de recollida del vehicle

Tornes a casa i t’informen que el vehicle accidentat o avariat ha estat reparat en el mateix lloc dels fets? Cap problema! Si ets soci del Club, et cobrim les despeses de desplaçament, a tu o a la persona que designis, fins al punt de recollida del vehicle.

Però això no és tot! En cas de robatori,  ACA CLUB també et prestarà aquest servei, sempre que el vehicle es trobi en bon estat per circular i s’acrediti la presentació de la corresponent denúncia.

T’enviem les peces de recanvi amb les despeses de transport incloses

No disposes de les peces de recanvi necessàries per reparar el vehicle en el mateix lloc del sinistre? No passa res! Si ets del Club i et trobes a més de 200 km de casa teva, només ens hauràs de trucar i ens encarregarem d’enviar les peces que requereixis pel mitjà més adequat. I saps què? Les despeses de transport dels recanvis no et costaran ni un euro!

T’adeqüem el vehicle en cas de bolcada o sortida de via

Si el vehicle conduït pel soci bolca o pateix un accident que el fa sortir de la carretera, resultant impossible la reincorporació a la mateixa pels mateixos mitjans, ACA CLUB te’l deixa en situació de tornar a circular o de ser remolcat o transportat. A més, et cobrim les despeses fins a un import màxim de 300 euros!

T’ajudem a trobar el vehicle en cas de furt

A ningú li agrada, però lamentablement el robatori de vehicles és una qüestió que està a l’ordre del dia. Per aquest motiu, si resultes víctima d’un furt o robatori, has de saber que com a soci d'ACA CLUB pots sol·licitar un servei de cerca i localització de vehicles robats a Espanya. Únicament ens has de presentar la denúncia i de la resta ens ocupem nosaltres, comuniquem les dades del vehicle a totes les nostres unitats i treballem per localitzar-lo. Un cop més, ACA CLUB t’acompanya sempre!

ACA CLUB és tot terreny! T’assistim en vies no asfaltades i pistes forestals

Sempre que circulis per una via lícita i d’accés permès, la qual condueixi a un nucli habitat o d’interès cultural (allotjament rural, restaurant, habitatge...), podràs comptar amb l’assistència d'ACA CLUB. D’aquesta manera, tant sigui vies no asfaltades, com caminis i pistes forestals, en cas d’accident o avaria ACA CLUB t’assistirà i/o remolcarà.

Assistència a la bicicleta.

Qui deia que l’assistència en carretera era únicament per a cotxes? Si ets soci d'ACA CLUB, tens a la teva disposició un servei d’assistència per a bicicletes amb un vehicle motoritzat habilitat. Amb aquest servei, no només rebràs assistència en vies asfaltades, sinó que també t’atendrem en vies no asfaltades, camins o pistes forestals, sempre que aquests siguin transitables i d’accés lícit.

En vols saber més?

  • Reparació d’emergència, també per a bicicletes!
    De la mateixa manera que amb la resta de vehicles, des d'ACA també oferim un servei d’assistència d’emergència km 0 per a bicicletes. Aquesta garantia, que únicament es presta a Andorra, s’aplica des del mateix domicili del soci i fins a un radi de 100 km.
  • Sigui quina sigui l’avaria, ACA CLUB t’assisteix!
    Tant sigui una lleu pèrdua de pressió dels pneumàtics o una imprevista punxada, com una avaria més greu, com per exemple el trencament de la cadena, ACA CLUB t’ofereix una reparació d’emergència des del lloc en què hagis quedat immobilitzat.
  • Remolc de la bicicleta fins al taller? També amb ACA CLUB !
    Si la bicicleta no es pot reparar allà on ha quedat immobilitzada a causa de l’avaria o accident, ACA CLUB t’ofereix un servei de remolc fins al taller de reparació més proper a la teva localitat o, com a màxim, a 100 km del teu domicili.

Àmbit territorial

A excepció del servei de reparació d’emergència del vehicle, que s’ofereix únicament en territori andorrà i espanyol, la resta dels nostres serveis d’assistència al vehicle es proporcionen en tot el territori d’Andorra i Espanya, així com en la resta de països europeus i països no europeus riberencs del Mediterrani.

Vehicles

Gràcies al servei d’ACA CLUB basat en l’assistència a la persona, com a soci de la nostra entitat, rebràs cobertura independentment del vehicle que condueixis, sempre que sigui turismes, ciclomotors, motocicletes, autocaravanes, vehicles mixtes i camions lleugers d’ús particular i amb matrícula andorrana.


Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×