ACA SEGURS

Què és ACA SEGURS?

Conscients que els nostres socis del Club ja gaudeixes de la millor assistència personal i de viatge en carretera, la prestació ACA SEGURS neix amb la voluntat d’oferir un altre servei exclusiu per al públic en general.

Més informació? Et contactem
Aca asssegurances
assegurança i confiança

Confiança Perquè ACA CLUB és sinònim d'experiència i professionalitat

Des del primer minut ens ocuparem de resoldre totes les qüestions referents a les teves assegurances per tal d’oferir-te el millor assessorament.  Seleccionarem per tu les millors prestacions i cobertures d’assegurança del país!

servei independent

Servei àgil i eficient Fet a la teva mida

Amb ACA SEGURS obtindràs productes asseguradors fets completament a la teva mida i de la teva familia. Oferim un servei independent a les companyies d'assegurances, característica que ens permet oferir el millor preu!

Exclusivitat socis del Club

Pagues pel que realment necessites

Contacta amb ACA SEGURS, especialistes en assegurances a mida, i dissenyarem l'assegurança perfecta, amb la garantia i tranquil·litat que només ACA CLUB pot oferir-te.

seguros de cotxe

Assegurança de cotxe i motoCobertura integral

ACA SEGURS engloba tota l’oferta d’assegurances de cotxe i motocicleta en funció de les necessitats reals del soci. També s'integren cobertures de responsabilitat civil i jurídica.

assistència de viatge Per què confiar en ACA SEGURS?

ACA SEGURS és el servei d’assegurances d’ACA CLUB, un servei personalitzat que et permetrà gaudir de la millor assegurança, adaptant les teves cobertures en funció de les teves necessitats reals. Com sempre, al CLUB ens preocupem per la persona.

Actualment ja oferim la millor assistència personal i de viatge als nostres socis, però seguint amb la nostra voluntat de creixement, volem fer un pas més per proporcionar a tothom un servei d’assegurances d’allò més àgil i eficient.

assistència de viatge No et preocupis més per
trobar la millor assegurança,
ACA CLUB ho farà per tu!

Al Club, també t’assegurem.

Ja t’hem explicat en què consisteix ACA SEGURS, però realment què suposa contractar aquest servei? Beneficiar-se del servei ACA SEGURS és sinònim de tranquil·litat, ja que des del primer minut ens ocuparem de resoldre totes les qüestions referents a les teves assegurances per tal d’oferir-te el millor assessorament.

Però com ho fem? Estudiem les diferents opcions que ofereix el mercat i, un cop valorades, et proposem les millors cobertures en funció de les teves necessitats i les de la teva família. No només et buscarem la millor assegurança, sinó que també defensarem els teus interessos davant les companyies i et garantirem que la teva assegurança respongui eficientment sempre que la necessitis. No et preocupis més per trobar la millor assegurança, el ACA CLUB ho farà per tu!

Com ho fem?

ACA CLUB gestiona el 100% del capital social de la corredoria ACASSE.S.L.U. És en el model de corredoria on desenvolupem el nou servei de cobertures del Club.

Aquest projecte de corredoria ha estat exposat al detall en l’assemblea General Ordinària celebrada el 16 de març de 2017 i aprovat per unanimitat per la mateixa sota els valors d’ètica, imparcialitat i independència.

Per què fem el pas cap a l’assessorament i la gestió d’assegurances?

Oferir serveis a les persones. Així de simple! L’objecte fundacional d'ACA CLUB, la nostra raó de ser, no és altra que oferir serveis als nostres socis de manera àgil i eficaç. Així, si tenim en compte aquesta premissa, amb el nou servei ACA SEGURS aconseguim complementar l’oferta de serveis del Club i, alhora, ens projecta cap al futur com a prestadors de serveis a les persones.

Beneficis corredoria Beneficis del model de corredoria

Gràcies al model de corredoria, es garanteix una mediació professional, ètica i transparent, amb diferents companyies d’assegurança d’Andorra i, al mateix temps, permet al Club seleccionar les millors prestacions i cobertures d’assegurança del país.

Podrem oferir-te productes asseguradors completament fets a la teva vida i de la teva família, defensar els teus interessos i garantir-te les millors cobertures.

correduria d'assegurança Amb ACA SEGURS tindràs
la millor assegurança d’Andorra

Que és una corredoria?

Una corredoria és una figura jurídica independent de les companyies d’assegurança, la qual té com a finalitat principal assessorar objectivament a les persones que ho desitgin proposant determinades cobertures segons les seves necessitats. Així, cal tenir present que una corredoria actua com a figura intermediària entre diverses companyies d’assegurança, fet que permet comercialitzar contractes d’assegurança sense estar vinculat en exclusiva a cap d’elles.

Per què el nom d’ACA SEGURS?

Per què ACA SEGURS i no pas una altra denominació? Segurs és l’adjectiu que millor defineix com volem que se sentin els nostres socis, volem que se sentin segurs, segurs de tenir al darrera un equip de professionals que vetllen per les seves assegurances, que defensen els seus interessos i que l’escolten.

Perquè en definitiva, estem segurs d’oferir-te la millor gestió d’assegurances d’Andorra.

oferta d’assegurances Quins productes asseguradors t’oferim?

Als nostres clients els oferim les cobertures més completes per protegir la seva vida, la seva salut, la seva família i els seus béns personals.

seguro cotxe Les millors assegurances
per a tu i la teva familia

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×