Notícies

ACA SEGURS i Creand Assegurances Vida han signat un acord amb l’Associació Andorrana Contra el Càncer

ACA SEGURS i Creand Assegurances Vida han signat un acord amb l’Associació Andorrana Contra el Càncer

«Estem doblement agraïts per aquest acord, tant amb ACA SEGURS com amb Creand Assegurances Vida», Josep Saravia, president d'ASSANDCA

01/03/2024

ACA SEGURS, la corredoria d’assegurances de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA CLUB), i Creand Assegurances Vida han signat un acord amb l’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA) mitjançant el qual aquesta rebrà una aportació econòmica de les dues entitats arran de la campanya adreçada a les sòcies del Club per a contractar una pòlissa PREVENCIÓ DONA ACA SEGURS, una assegurança de vida anual que inclou el diagnòstic de càncer de dona.

Durant la campanya, que va durar un mes, de l'octubre al novembre de l'any passat, es va contactar amb un total de 1.996 sòcies d’ACA CLUB, 103 de les quals van contractar l’assegurança.

L’assegurança PREVENCIÓ DONA ACA SEGURS inclou diverses cobertures i serveis, amb l’objectiu d’acompanyar de la millor manera possible les dones que pateixen la malaltia.

COBERTURES I SERVEIS DE LA PÒLISSA:

• Assegurança de vida

• Diagnòstic del càncer de dona (mama, úter, coll d’úter, matriu, ovaris, trompes de falopi o vagina)

• Cirurgia plàstica i reparadora com a conseqüència del càncer de dona.

• Indemnització diària per hospitalització si es pateix la malaltia.

• Serveis assistencials, consistents en un ajut de vint hores de servei domiciliari després de sortir de l’hospital.

A més, ACA SEGURS i Creand Assegurances Vida van decidir fer un pas més, de manera que amb la contractació de l’assegurança PREVENCIÓ DONA ACA SEGURS les sòcies del CLUB han contribuït amb una aportació econòmica directa a ASSANDCA, una entitat que treballa en tres eixos: l’atenció a les persones afectades per la malaltia, la divulgació de la malaltia i la promoció del voluntariat.

Creand Assegurances Vida es va sumar a la iniciativa amb una aportació econòmica similar a la que ha fet ACA SEGURS. En total, cada entitat ha aportat cinc mil euros.

Enric Tarrado Vives, president d’ACA CLUB, manifesta: «ACA CLUB ja és present en el dia a dia de les sòcies. No tan sols amb els serveis habituals, com ara les assistències, també mitjançant els avantatges i els beneficis de ser part del Club. Quan vam acordar posar en marxa aquesta campanya amb Creand Assegurances Vida, vam identificar que era una oportunitat per a sensibilitzar sobre la malaltia i, alhora, ajudar ASSANDCA a seguir lluitant contra el càncer, així com dotar les dones que són membres de l'entitat andorrana d’un millor acompanyament».

Xavier Puigdemasa, director general de Creand Assegurances Vida, coincideix a assenyalar que la campanya va ser molt positiva, ja que s’ajuda «una entitat sense ànim de lucre que treballa per al conjunt de la societat».

ASSANDCA va agrair el donatiu i el president de l’entitat, Josep Saravia, va assenyalar: «Estem doblement agraïts per aquest acord, tant amb ACA SEGURS com amb Creand Assegurances Vida. Amb aquestes dues aportacions podem ampliar els nostres serveis. En concret, pensem en un servei de podologia per a les dones que pateixen la malaltia, a més de contractar dues o tres persones per a la part operativa de l’entitat. Cada cop més gent contacta amb nosaltres i ara que ja tenim un local, és prioritari atendre tothom de la millor manera possible».


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×