Notícies

ACA SEGURS i GosSOS enceten una campanya per a recaptar menjar per als animals sense llar

ACA SEGURS i GosSOS enceten una campanya per a recaptar menjar per als animals sense llar

21/11/2023

ACA SEGURS, la corredoria d’assegurances d’ACA CLUB, enceta una campanya solidària adreçada a les propietàries i propietaris de gossos i gats.

Totes les persones que contractin una assegurança per la tinença d’un animal de companyia d’ACA SEGURS col·laboraran en la campanya amb una aportació econòmica directa que la corredoria entregarà a GosSOS en finalitzar el programa. Les donacions serviran per a comprar pinso per als animals de la gossera d’Andorra.

Així, per cada assegurança contractada, ACA SEGURS a GoSOS la quantitat de pinso per alimentar durant sis setmanes un gos sense llar.

Per tant, els propietaris que contractin una assegurança per al seu animal de companyia, alhora, també tindran cura d’animals que estan en situació de vulnerabilitat.

La campanya comença avui i s’acaba el divendres 15 de desembre. Aleshores, s’informarà del resultat.

La pòlissa ACA SEGURS MASCOTA inclou, entre altres cobertures:

  • Gats i gossos des dels 3 mesos fins als 8 anys.
  • Reemborsament del 80 % de les despeses veterinàries derivades de malaltia o accident.
  • Consultes, visites, actes i urgències.
  • Anestèsia, radiologia i anàlisis.

Toti Sasplugas, secretari general d’ACA CLUB, explica: «ACA SEGURS, amb una clara vocació de servei, ofereix les millors garanties i la millor protecció a les persones i també als animals de companyia. No tan sols es tracta d’una oportunitat per a donar a conèixer una assegurança de mascotes i promoure, així, una tinença responsable dels animals que tenim a casa, també és una oportunitat per a ajudar a cuidar els animals que, per diferents motius, han estat abandonats i necessiten una vida digna, amb totes les garanties que això comporta. Fer-ho amb GosSOS és la millor opció, ja que té com a missió donar suport als animals, defensar-los i protegir-los».

Per part de GosSOS, s’agraeix a l’ACA que posi a disposició dels seus clients la possibilitat de col·laborar amb els animals abandonats d’Andorra. «A banda de la recaptació de pinso, aquest tipus d’accions donen visibilitat als gossos més fràgils del país i també ajuden a conscienciar a la societat andorrana sobre la tinença responsable, fet celebrem» han conclòs des de la junta de l’entitat.

GosSOS és una entitat andorrana sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la defensa, el respecte i la protecció dels animals, especialment els gossos. Actualment compta amb més de 250 persones associades i una de les seves activitats més destacades és la gestió de la gossera oficial del Principat d’Andorra per concessió de Govern des del setembre de 2020.

ACA SEGURS és la corredoria d’assegurances d’ACA CLUB, un servei personalitzat que permet gaudir de les millors assegurances i adaptar les cobertures en funció de les necessitats reals de les persones.

Per a més informació sobre GosSOS: feu clic aquí.


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×