Notícies

Per què ACA SEGURS t'ofereix les millors assegurances?

Per què ACA SEGURS t'ofereix les millors assegurances?

De la mateixa manera que succeeix amb les assegurances de salut o de la llar, no hi ha dubte que l'elecció d'una assegurança de cotxe o moto requereix un cert temps d'anàlisi i reflexió per tal de com

27/10/2017

De la mateixa manera que succeeix amb les assegurances de salut o de la llar, no hi ha dubte que l'elecció d'una assegurança de cotxe o moto requereix un cert temps d'anàlisi i reflexió per tal de comparar i filtrar tota la informació que tenim al nostre abast. Les opcions són moltes i molt diverses: optar per la companyia que ofereix el millor preu, l'assegurança que inclou el major nombre de cobertures o, fins i tot, confiar directament en la solvència que transmet una asseguradora en concret.

Des de l'ACA som conscients que l'elecció d'una assegurança de vehicle no és una decisió senzilla i, per això , avui volem explicar-te els diferents motius pels quals creiem que l'ACA SEGURS és la teva millor opció!

Què l’assegurança s’adapti a tu i no al contrari!

Actualment, un dels principals errors que es comet quan s’adquireix una assegurança de vehicle, és fer-ho sense acabar d’entendre correctament les cobertures que s’estan contractant. Això origina, en molts casos, que l’assegurança no s’adapti a les necessitats reals de l’assegurat o bé que inclogui cobertures innecessàries. Per aquest motiu, és fonamental contractar la nostra pòlissa mitjançant un servei professional, ja que només així es pot garantir la millor assegurança.

seguro cotxe tot risc
seguros tercers

Com funciona una corredoria d’assegurances?

L’ACA SEGURS basa el seu servei en un model de corredoria, el qual permet cercar les millors pòlisses de forma independent a les companyies d’assegurances. Però més enllà d’aquest fet, comptar amb un corredor d’assegurances professional suposa tenir la certesa i la tranquil·litat de saber que mai s’estarà sol. Així, a diferència de les companyies tradicionals, el corredor ofereix un contacte directe i personal, que permet, entre altres accions, agilitzar considerablement la gestió de tot tipus de tràmits.

ACA SEGURS, sinònim d’assessorament i intermediació professional

Tal com hem mencionat anteriorment, en moltes ocasions es contracten assegurances sense saber, ben bé, tot el que s’està signat. Davant d’aquesta situació, l’objectiu del servei ACA SEGURS no és altre que oferir l’assessorament i la intermediació necessària per evitar-te mal de caps. Així, no només et buscarem la millor assegurança, sinó que també la revisarem periòdicament i vetllarem perquè el preu no es dispari al llarg dels anys del temps.

Oblida’t de comparar preus. Amb l’ACA SEGURS ho farem per tu!

Cada any passa el mateix. Voltes i més voltes per totes les assegurances per trobar el millor preu. Toca comparar i comparar desenes de propostes i al final, com sempre, els dubtes i la incertesa fan acte de presència. Amb l’ACA SEGURS això no et passarà més, ja que serem nosaltres qui comparem els preus per tu! Així, la teva única preocupació serà la de triar entre les diferents propostes que t’oferirem, totes elles amb els millors preus i cobertures.

Si estàs interessat en el nou servei ACA SEGURS, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari. A més, com a soci del Club, gaudiràs de tots els nostres serveis d'assistència  les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. I si no ho ets, cap problema, FES-TE SOCI ARA!!! 


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×