Notícies

ACA SEGURS recapta menjar per a GosSOS i els animals sense llar

ACA SEGURS recapta menjar per a GosSOS i els animals sense llar

Un import total de tres-cents euros equivalents a dotze sacs de pinso

01/02/2024

ACA SEGURS, la corredoria d’assegurances d’ACA CLUB finalitza la campanya solidària adreçada a les propietàries i propietaris de gossos i gats i recapta l'import total de tres-cents euros, equivalent a dotze sacs de pinso per alimentar als animals de la gossera d’Andorra que estan en situació de vulnerabilitat.

Totes les persones que van contractar una assegurança per la tinença d’un animal de companyia d’ACA SEGURS han col·laborat en la campanya amb una aportació econòmica directa que la corredoria ha fet efectiva avui a GosSOS.

La campanya va començar al passat mes de desembre i així, per cada assegurança contractada, ACA SEGURS ha donat a GosSOS la quantitat de pinso per alimentar durant sis setmanes a un total de 12 gossos sense llar.

La pòlissa ACA SEGURS MASCOTA inclou, entre altres cobertures:

  • Gats i gossos des dels 3 mesos fins als 8 anys.
  • Reemborsament del 80 % de les despeses veterinàries derivades de malaltia o accident.
  • Consultes, visites, actes i urgències.
  • Anestèsia, radiologia i anàlisis.

Per part de la direcció d’ACA CLUB, s’ha valorat: «Estem molt satisfets amb els resultats de la campanya adreça a GosSOS, en particular pel ressò que ha tingut. ACA SEGURS, amb una clara vocació de servei, ofereix les millors garanties i la millor protecció a les persones i també als animals de companyia. Ha estat una gran oportunitat per a donar a conèixer una assegurança de mascotes i promoure, així, una tinença responsable dels animals que tenim a casa, i també ha estat una molt bona oportunitat per a ajudar a cuidar els animals de la gossera d’Andorra que necessiten una vida digna, amb totes les garanties que això comporta».

Per part de GosSOS, agraeix a l’ACA que posi a disposició dels seus clients la possibilitat de col·laborar amb els animals abandonats d’Andorra. « A banda de la recaptació de pinso, aquest tipus d’accions donen visibilitat als gossos més fràgils del país i també ajuden a conscienciar a la societat andorrana sobre la tinença responsable, fet celebrem» han conclòs des de la junta de l’entitat.

GosSOS és una entitat andorrana sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la defensa, el respecte i la protecció dels animals, especialment els gossos. Actualment compta amb més de 250 persones associades i una de les seves activitats més destacades és la gestió de la gossera oficial del Principat d’Andorra per concessió de Govern des del setembre de 2020.

ACA SEGURS és la corredoria d’assegurances d’ACA CLUB, un servei personalitzat que permet gaudir de les millors assegurances i adaptar les cobertures en funció de les necessitats reals de les persones.


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×