ACTUALITAT

Coneix la teva moto, millora la teva seguretat


Coneix la teva moto, millora la teva seguretat
Publicat el: 27/06/2018

La proposta de l'ACA es materialitza amb un acord amb l'empresa concessionària de la ITV Serveis per dur a terme revisions gratuïtes i sense cita prèvia de motos, a les instal·lacions de la Inspecció Tècnica de Vehicles.

De dilluns a divendres de 07h00 a 20h00 i els dissabtes de 08h00 a 13h00 (excepte a l'agost), tots els propietaris de motocicletes podran portar el seu vehicle a la ITV per a què l'equip pugui realitzar dites revisions gratuïtes. Aquestes revisions consistiran en la revisió del nivell de líquids, de l'estat de pneumàtics, de l'estat de frens, estat de la transmissió, i revisió de tot el sistema d'il·luminació.  En definitiva, orientar en el coneixement dels diferents elements de la moto i col·laborar activament en la prevenció d'accidents de trànsit. No és tracta d'una inspecció sinó d'una revisió complementària amb vocació de prevenció.

Revisio moto

Des de la ITV Serveis, ajudaran els conductors a conèixer millor la seva moto, oferiran consells d'ús i recomanacions en l'equipament del conductor.

Aquesta acció és el punt de partida d'un pla d'accions més ampli amb l'objectiu de tenir una mobilitat més segura a les vies andorranes.

Des de l'ACA volem recordar que és important ser conscient del perill que comporta conduir una moto i volem ajudar tots els motoristes a conèixer millor el seu vehicle.

CONEIX LA TEVA MOTO, MILLORA LA TEVA SEGURETAT I NO DUBTIS EN ANAR A L'ITV A FER LA REVISIÓ GRATUÏTA