Notícies

AGO 2023: l’ACA compleix els objectius del 2022

AGO 2023: l’ACA compleix els objectius del 2022

El Club amplia la cartera de serveis

30/03/2023

  • El Club incrementa en més d'un miler el nombre de socis
  • L'entitat amplia la cartera de serveis: assistència digital, 'airport delay' i nou programa de descomptes a Espanya i França
  • Actualització de la marca, neix ACA CLUB

L’ACA, en el marc de la celebració de l’Assemblea General Ordinària d’aquesta tarda a les instal·lacions de Cinemes illa, confirma que els objectius marcats per a l’any 2022 en relació a l’entitat s’han complert amb èxit. Enric Tarrado Vives, president de l’ACA, ha declarat: « Una vegada més, hem tancat un any ple de reptes, essent fidels a la nostra vocació de prestació de serveis àgils, eficients i personalitzats als socis. En aquest sentit, hem presentat avui tres prestacions noves: l'assistència el digital, l’airpot delay i un nou programa de descomptes a Espanya i França amb més de 400 establiments de primeres marques. Som el club més gran d'Andorra i tot el ventall de serveis i avantatges que oferim ens consolida com una entitat amb vocació de servei acompanyant els socis i sòcies en qualsevol moment i en qualsevol lloc ».

L'ACA es marca l'objectiu d'arribar als 11.500 el 2023

El Club ha tancat el 2022 amb un total de 11.055 socis (10.530 al 2021) superant un altre cop, com l’any anterior, els més de 1.000 nous abonats. La qualitat dels serveis, el gran ventall d'avantatges, les noves prestacions, la innovació constant i l'àmplia disponibilitat de modalitats de socis continuen essent les claus per al creixement de l'entitat andorrana.

Pel que fa al nombre de serveis d'assistència prestat a les sòcies i els socis durant l'any 2022, han estat 5.109, un total de 14 assistències al dia en viatge.

L’ACA ha presentat davant de l’assemblea de socis els comptes de l’exercici 2022 amb un resultat positiu de 208.581 euros que es traspassaran als fons socials de l’entitat. Un resultat que reforça un any més la solvència econòmica del club, bo i garantint la viabilitat futura, i que permet, a més, seguir destinant recursos a les accions per a la mobilitat, però també a les accions socials i esportives.

2023: nous serveis als socis

A totes les assistències que l'ACA ja ofereix als socis (assistència al vehicle, sanitària urgent en viatge i personal), s'hi han sumat tres noves prestacions: assistència digital, un servei de resposta immediata les 24 hores els 365 dies de l'any a qualsevol consulta digital; airport delay, accés a més de 1.000 sales VIP arreu del món si el vol del soci s'endarrereix 60 minuts; i el nou programa de descomptes, un portal amb més de 400 establiments a França i Espanya.

App: el carnet de soci és digital

Compromès amb els seus valors de proximitat, innovació i qualitat, a inicis de l'any 2022 l'ACA va presentar la seva app. A més d'integrar el carnet de soci, la plataforma permet un accés fàcil a tots els serveis del Club (trucada directa a les assistències del Club), geolocalizar el servei d'assistència al vehicle, consultar les pòlisses d’assegurança i gestionar-ne les dades. Durant el 2023, l'ACA té com a objectiu integrar els nous serveis i ampliar funcionalitats.

ACA SEGURS i targeta financera del Club

La corredoria d'assegurances continua consolidant-se com a servei de referència per als socis. L'any 2022 s'ha tancat amb un total de 3.280 pòlisses i 2.050 socis assegurats. En aquest sentit, a les assegurances ja disponibles, se n'han presentat de noves: salut, defensa jurídica i mascota. Pel que fa als riscos contractats durant l’any 2022, un 43% van ser de cotxe, un 40% de salut i vida, un 7% de viatge i un 10% d’altres.

Pel que fa a la targeta financera del Club i emesa per Crèdit Andorrà, l'ACA MASTER —totalment gratuïta per als socis— al final d’any ha registrat un total de 3.485 targetes emeses i són més de 50 els comerços adherits a Andorra i Catalunya.

Mobilitat: ACA Impuls

Fidel a la missió de promoure una mobilitat segura de les persones, durant el 2022 l'ACA ha complert els tres projectes del vessant de mobilitat: l'informe IMACA, la campanya de seguretat viària Missió Zero Accidents i el PEV, el programa d'educació viària. Pel que fa al 2023, a més dels tres projectes ja esmentats, el Club serà part d’una iniciativa impulsada pel departament de Mobilitat del Govern d'Andorra.  

Pel que fa a aquest apartat, l'any 2023 i com a novetat, l'ACA ha traçat una agenda per avaluar les oportunitats de la mobilitat vertical: els drons. En aquest sentit, recentment ha tancat un acord amb la Cambra de Comerç per formar pilots i radiofonistes, i posant en valor l’experiència adquirida com a membre de la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA), concretament a la comissió de Drons, ha format un grup de treball amb el Govern per analitzar la normativa actual, homologacions i autoritzacions de vols.

Remodelació de les oficines

El Club també ha superat la remodelació de les instal·lacions amb l’objectiu de millorar l’atenció als socis. Amb una gestió rigorosa de la inversió, les sòcies i els socis disposen d'espais més confortables i funcionals, alhora que s'ha finalitzat la digitalització de diversos serveis.

Pel que fa a l'any 2023, el Club es planteja continuar ampliant les instal·lacions a la seu social: s'ubicarà l'ACA eSports Center, el centre d'alt rendiment d'esports digitals del Club.

Redisseny de la marca

La remodelació de les oficines, més modernes, més eficients i més amables, ha suposat, també, una oportunitat per revisar la identitat visual del Club per a aquest nou entorn, de manera que s’han explorat vies per establir una nova connexió amb els socis i sòcies.

En aquest sentit, Toti Saslugas, secretari general de l'ACA, ha afirmat: “El Club ha impulsat durant els darrers anys un canvi profund i ha instaurat una nova cultura comercial i un nou posicionament social. Ara competeix en el mercat amb nous productes i serveis. Ara el Club és més plural, més jove i més femení. Per seguir creixent, hem d'adreçar-nos i parlar a una nova generació de socis i sòcies amb nous referents, nous valors, una nova consciència social, amb noves preferències i noves necessitats, i amb una vocació més digital. Els socis i sòcies són, ara més que mai, l’eix vertebrador del Club”.

La nova identitat visual del Club vol connectar amb aquests nous socis i sòcies. Aquesta és l’evolució que s’espera del Club i és per això que l’Automòbil Club d´Andorra passa a ser: ACA CLUB.

El Club distingeix com és tradició els seus socis més fidels 

L’Assemblea General anual és també l’ocasió per al Club de premiar aquells qui l'acompanyen des de la seva creació l’any 1954. Com és costum, el president del Club, Enric Tarrado Vives, ha fet lliurament dels carnets d’or, agraint la fidelitat dels socis que des dels inicis donen suport al Club.

Enguany, els socis d’or són Carme Riberaygua Miró, Jaume Lluelles Sabanes i Ramón Porqueres Guitart.


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×