ACTUALITAT

Andorra acull el MILLESIM GT TOUR CEVENNES ROUSILLON, l’únic ral·li europeu de sèrie GT


Andorra acull el MILLESIM GT TOUR CEVENNES ROUSILLON, l’únic ral·li europeu de sèrie GT
Publicat el: 19/05/2022

• Dijous 19 i divendres (final de la segona etapa) de 20 de maig (inici de la tercera etapa) un total de 43 cotxes disputaran dues proves especials a Andorra
• Gran Turismes, esportius moderns i Legends entre els 43 inscrits
• ACA ESPORTIVA té la responsabilitat de l'organització i el control dels dos trams cronometrats al territori andorrà

El Principat acull avui dijous 19 i demà divendres 20 de maig el MILLESIM GT TOUR CEVENNES ROUSILLON, l’únic ral·li europeu de sèrie GT. El MILLESIM GT TOUR CEVENNES ROUSILLON ha tingut com a punt de sortida el circuit Pôle Mécanique d'Alès Cévennes (dimecres 18 de maig) i es disputarà en un total de quatre dies i quatre etapes que finalitzen consecutivament a Cap d'Agde, Andorra, Perpignan i per últim Clos-de-Paulilles (Castell Valmy).

El recorregut total és de 1.160 km dels quals 200 km corresponen a catorze proves especials de regularitat en carretera tancada - dues a Andorra - i una en circuit. Ferrari, Porsche, Alpine figuren entre les diverses màquines que participen en el ral·li i que disputaran les proves en territori andorrà, avui dijous 19 al Coll d'Ordino a
partir de les 17.30 hores amb sortida des del Roc del Quer – Canillo –, i arribada a Ordino; i el divendres 20 de maig, sortida a les 12.00 hores des de l'Hotel Babot - Ordino- i arribada a Canillo.

L'organitzador, Millesim Classic Rally, ha expressat que l'etapa andorrana és la gran novetat d’enguany per als participants de la prova i ha destacat que ha estat un veritable estímul per a tots els inscrits.

Esport, turisme, convivència i gastronomia


El MILLESIM GT TOUR CEVENNES ROUSILLON es caracteritza per ser un ral·li que articula perfectament el plaer per l'esport de motor, paisatges inoblidables i bona gastronomia. Un centenar de persones, entre participants i l'organització, pernoctaran una nit a Andorra i duran a terme diferents activitats d’oci al país que l'organitzador de la prova ha previst per aquest motiu.

L’Automòbil Club d’Andorra i ACA Esportiva, han fet possible que es pugui viure al país aquesta celebració automobilística. En paraules d’Enric Tarrado Vives, president de l’ACA: «Estem molt satisfets amb l'arribada del MILLESIM GT TOUR CEVENNES ROUSILLON a Andorra i organitzar dues proves especials al nostre país. És un ral·li amb dimensions diferents del Tour Auto, però és una satisfacció molt gran continuar implicats en la promoció d’Andorra, un dels valors fundacionals del Club i, fidel a aquest valor és que des de l’ACA treballem per contribuir de manera activa a la promoció turística del nostre país tant dins com fora de les
nostres fronteres».

Aquest esdeveniment automobilístic és el segon dels sis que se celebraran a Andorra durant 2022. El primer va ser el Tour Auto i després del MILLESIM GT TOUR CEVENNES ROUSILLON, segueix Le Grand Tour (26 de maig) i posteriorment comencen les organitzacions pròpies d’ACA Esportiva amb la Pujada Arinsal (17 a 19 de juny) – que ara com ara porta un molt bon ritme d'inscripcions-, el Ral·li d’Andorra (17 de setembre) i Andorra Sotheby's Winter Rally (18 de desembre).