Notícies

Andorra acull una altra edició  del MILLESIM GT TOUR  CÉVENNES-ROUSSILLON

Andorra acull una altra edició del MILLESIM GT TOUR CÉVENNES-ROUSSILLON

L’únic ral·li europeu de sèrie GT

09/05/2024

  • 38 cotxes han disputat dues proves especials a Andorra
  • El calendari 2024 de la secció esportiva de l’ACA CLUB continuarà amb l'arribada del Rallye des Princesses Richard Mille el 30 de maig

La quarta edició del ral·li turístic belga MILLESIM GT TOUR CÉVENNES-ROUSSILLON, que per tercera vegada ha triat Andorra com a escenari, ha disputat dues de les quinze proves especials al coll d’Ordino.

Amb un total de quatre etapes, el ral·li va sortir el dimarts 30 d’abril passat de la localitat d’Alès per fer nit a Cap d’Agde, i va arribar dijous al vespre a Andorra per disputar una de les especials. El cronòmetre es va posar en marxa passades les cinc de la tarda i un total de trenta-vuit equips van fer el tram al coll d’Ordino (Canillo-Ordino).

Un cop disputat el tram de dijous, els participants i l’organització, prop de cent persones, van gaudir d’un còctel i un sopar a Andorra la Vella.

Divendres, abans de continuar el trajecte en direcció a Perpinyà, els participants van disputar la segona prova al coll d’Ordino (Ordino-Canillo).

L’ACA CLUB ESPORTIVA s’ha fet càrrec d'organitzar i controlar els dos trams cronometrats que s’han disputat en territori andorrà. Des de la Secció Esportiva del Club han expressat: «Estem molt satisfets amb l'arribada del MILLESIM GT TOUR CÉVENNES-ROUSSILLON a Andorra i d’organitzar dues proves especials al nostre país. És un ral·li amb dimensions diferents dels que hem vist no fa gaire, com ara el Tour Auto, o com el que rebrem a final de mes, el Rallye des Princesses, i és una satisfacció molt gran continuar implicats en la promoció d’Andorra, un dels valors fundacionals del Club. Fidels a aquest valor, des de l’ACA CLUB treballem per contribuir de manera activa a la promoció turística del nostre país, tant dins com fora de les nostres fronteres».

PROPERES PROVES ESPORTIVES ACA CLUB


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×