ACTUALITAT

Celebra Sant Jordi… a casa!


Celebra Sant Jordi… a casa!
Publicat el: 23/04/2020

Tot i el confinament, a l'Automòbil Club d'Andorra creiem que celebrar les nostres tradicions ens fa més forts i ens permet estar units malgrat la distància social.

Per això et deixem un llistat de lectures recomanades.

Blocs actuals sobre la bicicleta. Aventures sobre dues rodes o increïbles imatges de clàssics.

EN BICILETA

  1. farridemag.com  Far Ride és una invitació a reduir la velocitat i apreciar el viatge on sigui que ens porti. Articles i fotografies que celebren l'esperit de descobriment i tenen com a objectiu alimentar la set dels aventurers de tot el món. La seva missió? Deixar que el camí decideixi el destí mentre gaudeixes de cada cresta, cada vall i cada cop de pedal en el camí.
  2. soigneur.nl  Ningú com els holandesos per crear una plataforma independent que celebra la cultura ciclista. Plena de significats, Soigneur, del verb francès soigner, "tenir cura", també és un clar homenatge a una figura crucial en el món del ciclisme, el soigneur, el millor amic i suport dels esportistes durant les curses. Magnífiques històries del passat i el present, reportatges de professionals i aficionats, impecables assajos fotogràfics. El patiment i la felicitat sobre dues rodes, fet web.
  3. volatamag.cc Volata, sprint en italià, té la potència d'un escamot arribant a la meta. Amb molta vocació de permanència, aquesta iniciativa interdisciplinària dedicada a el món de la cultura, la competició i el viatge al voltant del ciclisme, proposa una mirada contemplativa, crítica i reflexiva del món del ciclisme. Cada detall, compta.

EN COTXE

  1. La escapada, William Faulkner.  Novel·la guanyadora de el premi Pulitzer el 1963, "La escapada" (també traduïda com a Los rateros) narra l'aventura d'un nen que inicia un viatge al costat de dos inesperats companys. Un clàssic de la literatura contemporània que més tard va ser duta al cinema (1969) per Mark Rydell, amb Steve McQueen i Sharon Farrell com a protagonistes.  E-book. Descàrrega gratuïta amb registre.
  2. Classic Cars Photobook, Jasmine Bryant.  Un magnífic photobook que deixarà bocabadats els amants dels clàssics! 
  3. Historia del Automóvil, Hugo Agüero Alva. La història de l'automòbil explicada amb tot luxe de detalls. Els prioners, les primeres marques, tot l'esdevenir i l'evolució de la màquina i el seu rol en el desenvolupament de les societats. E-book. Descàrrega gratuïta  directa.

EN MOTOCICLETA

  1.  Cómo construir una cafe racer, Jorge Jhuéz. Llibre apte per als amants del moviment motociclista que va tenir lloc al Regne Unit motociclisme a la dècada dels anys 1950. E-book. Descàrrega gratuïta  amb registre.
  2. Flores en la carretera, Alejandro Hernández Mayor. Us imagineu fer un viatge en moto per mitja Espanya sense haver conduït mai una motocicleta? D'això va aquesta història. E-book. Descàrrega gratuïta  amb registre.
  3. bikeexif.com Les motocicletes personalitzades més emocionants del món. Per als qui voleu portar la motocicleta a un altre nivell, aquest és el vostre web.