Notícies

Elena Milà i David Vilanova, nous viatgers d’ACA SEGURS

Elena Milà i David Vilanova, nous viatgers d’ACA SEGURS

10.000 quilòmetres en gairebé 11 mesos

31/07/2023

  • Són els fundadors del projecte KARABAN i aniran en bicicleta d'Andorra a Kenya en el marc d'una acció solidària

L’ACA CLUB ha signat avui un acord amb Elena Milà i David Vilanova que els reconeix com a nous viatgers d'ACA SEGURS, la corredoria d'assegurances de l’ACA CLUB. L'acord inclou una assegurança de viatge a mida de la travessia que faran Milà i Vilanova, a més del carnet de sòcia i soci de l’ACA CLUB de cortesia per a dos anys.

L’ACA ha signat l’acord amb Milà i Vilanova pels objectius que els han motivat a dissenyar aquest periple, que estan en sintonia amb els valors de l’entitat. En efecte, es tracta d'un viatge que conjuga una part esportiva i d’aventura, una altra de sostenible i, finalment, una altra de solidària.

Des d'Andorra fins a Kenya, pedalejant

El dia 23 de setembre, els dos viatgers emprendran el camí en una caravana de bicicletes que els portarà des d'Andorra fins a Kenya, en un trajecte de 10.000 quilòmetres durant gairebé onze mesos.

La caravana, que anirà canviant segons avancin en el trajecte, està formada per viatgers i viatgeres amb bicicleta equipades per a aquesta mena de travessies. Milà explica: «Volem que sigui un viatge sostenible, i la bicicleta és un vehicle que no deixa empremta».

El recorregut, que té com a punt de partida Andorra la Vella, passarà per Espanya, França, Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Montenegro, Albània i Grècia, després travessaran el mar Mediterrani en vaixell i entraran al continent africà per Egipte, seguiran cap al Sudan i arribaran a la capital de Kenya, Nairobi. Vilanova comenta: «L’objectiu principal de l’aventura és recaptar fons per a l’organització Kings and Queens of Kibera, així com per a la comunitat que viu en aquests barris marginals. És per aquesta raó que l’objectiu final és arribar a Kibera, un suburbi de Nairobi, un dels més grans de l’Àfrica».

Segons avancin els quilòmetres i la caravana vagi passant per diferents països, Milà i Vilanova canviaran de context, es trobaran noves històries i aprendran altres viatgers i maneres de ser i de viure.

Milà diu: «El grup que formarà la caravana anirà canviant a mesura que s’avanci en el recorregut, ja que és un viatge obert a tothom que vulgui unir-s’hi. Hi ha hagut molts altres grans viatges en bicicleta, hi ha gent que fins i tot ha fet la volta al món amb aquest mitjà de transport. L’originalitat d’aquest projecte rau a viatjar en una caravana de bicicletes». I Vilanova afegeix: «Es vol que la caravana vagi canviant i estigui formada per viatgers de diferents nacionalitats. Cada persona podrà pedalar la distància que vulgui. L’únic requisit és que se sentin identificats amb el projecte i que pedalem plegats per la causa».

ACA SEGURS, assegurances a mida

Conscients que les sòcies i els socis de l’ACA CLUB ja gaudeixen de la millor assistència personal i de viatge en carretera, la corredoria ACA SEGURS va néixer amb la voluntat d’oferir un altre servei exclusiu per als socis i sòcies del Club. En concret, la pòlissa Viatge és l’assegurança ideal per a qualsevol mena de viatge (aventura, vacances, estudis, negocis), ja sigui llarg o curt. En aquest sentit, l’equip d’ACA SEGURS, especialistes en assegurances a mida, ha dissenyat l’assegurança perfecta per a la iniciativa d’Elena Milà i David Vilanova perquè els acompanyi durant els 10.000 quilòmetres i gairebé onze mesos que durarà el seu periple. Entre altres cobertures, té una assistència sanitària fins a 150.000 euros.

Milà i Vilanova aniran compartint el viatge i les seves vivències a la travessia mitjançant els canals de comunicació del projecte i els canals propis de l’ACA CLUB i ACA SEGURS.

Enric Tarrado Vives, president de l’ACA CLUB valora: «Estem molt contents d'acompanyar la iniciativa del David i l’Elena. És el segon projecte que acompanyem sota la nostra marca d'assegurances ACA SEGURS. L'enfocament del viatge, el compromís i la filosofia amb què afronten l’experiència, que per a nosaltres també és un repte com a entitat, estan alineats amb els valors del Club. Marxen amb una assegurança de viatge que els dona la seguretat i la garantia que només el nostre Club pot oferir».

Kings and Queens of Kibera

L’entitat a què volen donar suport amb el seu viatge en bicicleta és una organització sense ànim de lucre que ajuda infants que viuen als carrers de Kibera. Se’ls ofereix una llar i la possibilitat d’accedir a l’escola, així com acompanyament durant l’etapa escolar. Se’ls proporciona l’educació com a eina per a un futur amb més oportunitats.

El projecte KARABAN té com a objectiu recollir diners per a Kings and Queens of Kibera mitjançant la col·laboració de particulars i empreses. Els particulars poden donar-hi suport a través de donatius o bé inscrivint-se per pedalar amb la caravana en la part del trajecte que vulguin. Les empreses hi poden col·laborar a través de donatius econòmics o materials, o bé patrocinant quilòmetres del recorregut.

Web: https://www.karabanbike.org/

Instagram: https://www.instagram.com/karaban_bike/


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×