ACTUALITAT

Enric Pujal Torres tanca un mandat de vuit anys de creixement constant


Enric Pujal Torres tanca un mandat de vuit anys de creixement constant
Publicat el: 29/03/2021

Enric Pujal Torres tanca un mandat de vuit anys durant els quals el Club ha crescut en socis i serveis. La transformació digital i els reptes vinculats a la mobilitat segura també han estat dos grans eixos de la seva presidència

  • L’Automòbil Club d’Andorra incrementa en més d’un miler el nombre de socis en un any marcat per la crisi sanitària per la COVID-19
  • Amb més de 10.000 socis, el Club es posiciona com l'entitat social més gran de país
  • L’Automòbil Club ha fet balanç del 2020 en la seva

Assemblea General Ordinària amb una clara valoració positiva: l’increment en més de mil socis en un any. La posada en marxa l'any 2016 del Pla Estratègic de l’entitat, impulsat pel Consell Directiu liderat pel president Enric Pujal Torres, ha propiciat aquest “notable creixement”, basat en una important tasca efectuada des de l’entitat durant els últims anys, centrada en la millora constant de les prestacions que ofereix el Club als socis, alhora que a millorar-les. Des del punt de vista econòmic també es parla de xifres altament positives amb un resultat, pel que fa al 2020, de 230.823 euros, que es destinen a fons socials per mandat de l’Assemblea.

Continuar creixent en nombre de socis i en l'excel·lència en la prestació de serveis a les persones és una de les fites de l’Automòbil Club, que vol potenciar cada vegada més l’àrea de negoci. La línia de negoci ACA SEGURS (corredoria d'assegurances que ha nascut amb la voluntat d'oferir un altre servei exclusiu per als socis), la targeta de crèdit ACA MASTER —única, gratuïta i amb molts avantatges per als socis— i les MODALITATS DE SOCI es consoliden com els tres pilars de creixement del Club.

Pel que fa a l'àrea social, l'Automòbil Club d'Andorra, en tant que entitat vinculada a la mobilitat al Principat, continua treballant sota la marca ACA IMPULS MoraBanc per impulsar la mobilitat del futur. La campanya Missió Zero Accidents, que durant el 2020 ha tingut per objectiu reduir els accidents mortals produïts pel consum d'alcohol i drogues, durant l'any 2021 s'adreçarà als col·lectius de vianants i conductors. D'altra banda, l’IMACA (un informe de referència per a la mobilitat d’Andorra) continua la seva evolució i enguany continuarà treballant per impulsar la mobilitat sostenible i connectada al país.

L’Automòbil Club també ha volgut reconèixer per segona vegada —i ho seguirà fent en els pròxims anys— els tres socis de més antiguitat entregant el Carnet d’Or (quota gratuïta) als socis Enric Castells Tomás, Antoni Gili Moral i Estanislau Sangrà Font.

Se segueix impulsant amb força el vessant esportiu del club, ACA ESPORT, que gaudirà d’una línia continuista amb una previsió de compliment de tot el calendari esportiu.

  • La Pujada Arinsal (19-20 de juny) puntuarà per al Campionat de França de 2a Divisió Pujada de velocitat en muntanya per a vehicles de competició, amb base a Arinsal
  • 50è Ral·li d'Andorra Històric: 18-19 de setembre (amb una edició del llibre de l'aniversari, 50 anys d'història esportiva) Ral·li de regularitat en carretera tancada per a clàssics, amb base a Andorra la Vella
  • Andorra Winter Rally: 19 de desembre Ral·li de regularitat sobre neu i gel en carretera tancada per a clàssics, amb base a Ordino

En el mateix sentit, la comissió esportiva segueix treballant per donar suport als joves talents del món del motor mitjançant el Programa Joves Pilots, i professionalitzant els oficials i comissaris ACA mitjançant la formació per obtenir la llicència FIA (Federació Internacional de l'Automòbil).

Un cop superada l'agenda de l'Assemblea, el president Pujal s'ha adreçat als socis manifestant: "Han estat vuit anys de moltes satisfaccions i que, amb molt d'orgull —ho dic per mi, l'equip de l'ACA i tot el Consell Directiu—, han estat magnífics. La satisfacció que produeix treballar pels socis i, en definitiva, pel nostre país és única i aquesta és una etapa que personalment recordaré amb molta il·lusió. Desitjo a la nova Junta i al nou president el màxim d'èxit. De ben segur, serà una etapa de molts encerts".

Un cop finalitzat l'ordre del dia, i com a últim punt, l'Assemblea General Ordinària ha ractificat a Enric Tarrado Vives com a nou president de l'Automòbil Club d'Andorra.  El nou president comença el seu mandat, que es prolongarà pels propers quatre anys, acompanyat per Patrick Pérez Pradère, Jordi Alcobé Font i Denis Marot Batlle, que segueixen de la junta anterior, i Montserrat Capdevila Pallarès, Antoni Santacreu Coma, Josep Maria Altimir Pintat, Bonaventura Espot Benazet i Josep Maria Arnabat Tutusaus. El nou president comença el seu mandat, que es prolongarà pels propers quatre anys, acompanyat per Patrick Pérez Pradère, Jordi Alcobé Font i Denis Marot Batlle, que segueixen de la junta anterior, i Montserrat Capdevila Pallarès, Antoni Santacreu Coma, Josep Maria Altimir Pintat, Bonaventura Espot Benazet i Josep Maria Arnabat Tutusaus.