Notícies

Ian Porté i Marcel Muxella no van tenir el seu millor dia a la Pujada a Sant Mateu

Ian Porté i Marcel Muxella no van tenir el seu millor dia a la Pujada a Sant Mateu

Programa de Formació dels Joves Pilots ACA

24/04/2023

El prometedor debut dels pilots del Programa de Formació dels Joves Pilots de l’ACA, Ian Porté i Marcel Muxella, en la Pujada Alcover 2023, no va tenir continuïtat en la XXIV Pujada Callús - Sant Mateu, segona prova del calendari del Campionat de Catalunya de Muntanya.

En aquesta ocasió Ian Porté (2’45”637) i Marcel Muxella (2’47”693) es van veure clarament superats pel vencedor de la prova, el pilot canari Javi Rodriguez.

L’esdeveniment organitzat pel Moto Club Manresa es va disputar, com és habitual, amb gran afluència d’aficionats que van buscar les zones amb ombra per a gaudir de les evolucions dels pilots.
És evident, que la previsió de ruixats no es va confirmar i el sol va lluir amb força. La brisa que va aparèixer a mig matí i que va anar augmentant a mesura que avançava el dia, va fer que l’ambient fos calorós, però agradable.

Malgrat la sisena plaça aconseguida, Ivan Porté feia una valoració positiva: « No teníem un setup preparat per a aquesta pujada i l’inici ha estat complicat. Hem anat millorant i ho hem donat tot en l’última pujada. Soc optimista de cara a la pròxima cita. En general ha estat una jornada positiva, hem fet més quilòmetres competint, bones sensacions sobretot al final, estava còmode en el CM ».

Per a Marcel Muxella, en la  segona prova al volant de la seva nova mecànica, ha tingut una jornada amb alts i baixos i amb moments de molta tensió. Així ho explicava Marcel al final de la jornada: « Després d’una primera pujada sense problemes, en la segona hem tingut un petit incident en el qual ha resultat tocat el pont posterior del CM. Hem pogut reparar abans de sortir a l’última de entrenos. En les dues pujades de carrera hem millorat es temps dels entrenaments i ens hem situat en una posició que, penso, és la correcta en aquesta fase de la temporada. Continuarem millorant perquè estic convençut que el marge de millora és gran ».

La sempre complicada Pujada a la Trona, els dies 13 i 14 de maig, serà el pròxim repte que hauran d’afrontar Ian Porté i Marcel Muxella.

 

 


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×