Notícies

Per què és important incloure cobertures de robatori i incendi en la teva assegurança?

Per què és important incloure cobertures de robatori i incendi en la teva assegurança?

Tot i que l'assegurança a tercers bàsica és la modalitat més contractada entre la majoria dels conductors, sovint aquest tipus de cobertura es queda força limitada quant a prestacions es refereix

07/12/2017

Tot i que l'assegurança a tercers bàsica és la modalitat més contractada entre la majoria dels conductors, sovint aquest tipus de cobertura es queda força limitada quant a prestacions es refereix, ja que únicament té en compte l'assegurança mínima de Responsabilitat Civil del conductor. No obstant això, tal com ja vam avançar en l'entrada Des de la cobertura a Tercers fins al Tot Risc, el mercat ofereix múltiples possibilitats per ampliar aquesta cobertura cap a l'assegurança a tercers completa, que és un grau intermedi entre l'assegurança a tercers bàsica i l'assegurança a Tot Risc.

En aquest cas, gairebé sempre ja s'inclouen llunes, robatori, incendi i cobertures complementàries ( danys per col·lisió amb espècies cinegètiques i danys ocasionats per causes atmosfèriques), motiu principal que motiva el canvi cap a una assegurança superior. Al final, com no pot ser d'una altra manera, l'elecció entre una assegurança o l'altra dependrà sempre de les preferències de l'assegurat.

assegurança incendi

Adaptem la teva assegurança a les característiques del teu vehicle

Un cop valorada la teva situació, des d'ACA SEGURS sempre t'assessorarem perquè contractis aquella assegurança que s'adapta més a les teves necessitats i a l'estat del teu vehicle. Així, en condicions normals, un vehicle de 10 anys mai requerirà les mateixes prestacions que un vehicle acabat d'adquirir. Per això, avui volem explicar-te algunes singularitats sobre aquestes cobertures que tot i no incloure's en l'assegurança a tercers bàsica resulten essencials per garantir la cobertura del nostre vehicle.

Què cobreix exactament la cobertura de robatori?

Quan es parla de la cobertura de robatori de vehicle és important matissar diverses qüestions, ja que actualment existeix certa confusió envers l'abast d'aquesta prestació. En aquest sentit, cal recalcar que la cobertura de robatori cobreix precisament això, el robatori o desaparició del nostre vehicle i no pas la sostracció d'algun equipament o element d'aquest (retrovisors, equipaments d'àudio...).

A més, abans de fer efectiu el pagament del vehicle, que pot ser en valor venal, estipulat pels perits, o en valor a nou, si el vehicle no supera els dos anys d'antiguitat, ha de passar un temps concret, normalment definit en cada contracte

assegurança robatori

Incendis, molt més freqüents del que ens imaginem

Sigui ocasionat pel mateix vehicle o bé per causes alienes, els incendis són una problemàtica molt més freqüent del que a priori ens imaginem. Així, en cas de no comptar amb una assegurança a tercers completa, que inclogui aquesta cobertura, o bé amb una assegurança a tot risc, el teu vehicle quedarà al descobert davant qualsevol dany produït per un incendi.

 

Si estàs interessat en el nou servei ACA SEGURS, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari. A més, com a soci del Club, gaudiràs de tots els nostres serveis d'assistència  les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. I si no ho ets, cap problema, FES-TE SOCI ARA!!! 


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×