ACTUALITAT

ITV Serveis: REOBERTURA de les instal·lacions i nous horaris


ITV Serveis: REOBERTURA de les instal·lacions i nous horaris
Publicat el: 14/05/2020

Després de dos mesos de l'activitat suspesa a causa de la crisi sanitària, a partir de dilluns 18 de maig la ITV reobre les seves instal·lacions.

S'ha fet una reorganització de l'horari i distribució de les instal·lacions per poder donar el millor servei i seguretat als usuaris.

El nou horari extraordinari d'obertura fins a finals del mes de juliol serà de dilluns a divendres de 7 h a 21 h i dissabte de 8 h a 19 h interrompudament en ambdós casos. 

Amb la finalitat de garantir tots els protocols de seguretat, es sol·licita la col·laboració de tots els usuaris:

  • Ús obligatori de mascareta.
  • Mantenir la distància de seguretat.

 

>>SOL·LICITAR CITA PRÈVIA<<

 

Es demana respectar l'hora de la cita, així com sempre que sigui possible, desplaçar-se únicament un membre de la família per evitar aglomeracions en espais tancats i per poder oferir un millor servei i garantir la seguretat de tothom.

Informació referent al seu vehicle:

  • Vehicles amb ITV vençuda entre el 18/03/2020 i el 17/05/2020 tindran 2 mesos de pròrroga per poder passar la inspecció, és a dir, tots tindran nova data de venciment fins a 31/07/2020.
  • Vehicles amb ITV corresponent als mesos de MARÇ, ABRIL i MAIG 2020, se'ls aplicarà una moratòria de 2 mesos en l'aplicació de la tarifa dins de termini, és a dir, fins al dia 31 de JULIOL.
  • La periodicitat i tractament de tarifes per la resta de vehicles que es troben fora del període de tancament del servei ITV degut a la crisi sanitària, continuarà gestionant-se tal com està reglamentàriament establert.
  • Per a tots els vehicles inspeccionats des del dia 1 març de 2020, que requereixin una re inspecció periòdica, un cop reobert el nostre servei se'ls aplicarà una pròrroga de gratuïtat fins al dia 30 de maig de 2020.

 

Davant la situació excepcional que estem vivint, s'agraeix la comprensió de tots els assistents, així com l'estricte compliment de les mesures implementades. 

Per a més informació: 

Web: itvserveis.ad
Correu electrònic: infoitvs@itvserveis.ad 
Tel. 127 (dins del Principat)
Tel. +376 741 350 (fora del Principat)