Notícies

La Central i l'ACA organitzen un curs de conducció per ensenyar als joves a conduir sobre neu i gel de forma segura

La Central i l'ACA organitzen un curs de conducció per ensenyar als joves a conduir sobre neu i gel de forma segura

La iniciativa tindrà lloc el 6 de març al Circuit Andorra - Pas de la Casa.

19/02/2021

La iniciativa tindrà lloc el 6 de març al Circuit Andorra - Pas de la Casa. L’activitat s’adreça a joves de 16 a 21 anys censats a la parròquia i està altament subvencionada.

El departament de Joventut del Comú d'Andorra la Vella posa en marxa una iniciativa per promoure la conducció segura dels joves en condicions adverses com el gel i la neu. Per això ha organitzat un curs especialitzat en aquesta matèria el proper 6 de març, dissabte, al Circuit Andorra - Pas de la Casa.

 

Durant l'acte de presentació de l'acord, el director del circuit, Àlex Bercianos, ha posat en relleu que aquesta iniciativa "forma part de la vocació de l'ACA i del circuit", afegint que "el vessant de seguretat viària és una de les branques més importants tant per a l'ACA com per al circuit i any rere any el curs de conducció segura creix en interès i participació". 

 

Per la seva banda, el conseller d’Esports i de Joventut, Alain Cabanes, ha exposat que la iniciativa respon a les inquietuds del col·lectiu jove i suposa alhora una activitat que combina oci i formació. En aquest sentit, ha remarcat que com a servei públic cal facilitar les eines per dotar-los de seguretat al volant i ha recordat que el Comú d’Andorra la Vella és la primera administració que tira endavant un projecte com aquest.

Format del curs

El curs oferirà 2 hores de classes de conducció al Circuit Andorra - Pas de la Casa i s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys censats a la parròquia d’Andorra la Vella. Es posen a disposició 24 places, que s’han de reservar prèviament a La Central.

Per a més informació: 
[?]  730 007
[??] WhatsApp: 611 842
[??] lacentral@comuandorra.ad

Font: Departament de Comunicació, Comú d'Andorra la Vella

Imatge de portada: Comú d'Andorra la Vella

 


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×