ACTUALITAT

La climatologia obliga els organitzadors a cancel·lar definitivament la G5.


La climatologia obliga els organitzadors a cancel·lar definitivament la G5.
Publicat el: 07/03/2020

Xevi Pons (GS), José Roger Chalmeta (GIAND), Carles Porté (2RM), Cyril Ferrei (SBS) i Angel Moñino (CC) son els guanyadors del campionat.

A causa del temporal de vent i neu, les autoritats han tancat el Port d’Envalira avui dissabte, amb previsions de ràfegues de vent de gairebé 100 km/h. Amb aquestes condicions, el grau d’humitat i la pista tova, tampoc hi ha possibilitat de recuperar el traçat per a la jornada dominical.

Davant la impossibilitat d’accedir al circuit i les condicions esmentades, s’ha decidit cancel·lar l’última prova de les Crèdit Andorrà GSeries 2020.

Malgrat haver de prendre una decisió molt desagradable, Alex Bercianos, responsable del Circuit Andorra, prefereix fer una lectura positiva de la present edició Crèdit Andorrà GSeries: “La present edició del certamen ha significat un pas endavant en la difusió en televisions en l’àmbit internacional, també hem tingut rècord d’inscrits en els meetings que s’han celebrat, que han estat tres, però tots amb excel·lents condicions de pista.”

Es comptabilitzen els tres meetings disputats per a les classificacions finals.
En les classificacions finals de les diferents categories s’acumularan els punts aconseguits per cada pilot en els tres meetings que s’han disputat en el traçat andorrà, sense descomptar cap resultat.

Així doncs, els campions de les Crèdit Andorrà GSeries 2020 són: Xevi Pons (GS), José Roger Chalmeta (GIAND), Carles Porté (2RM), Cyril Ferrei (SBS) i Angel Moñino (CC).

Malgrat l’inesperat desenllaç final, els organitzadors de les Crèdit Andorrà GSeries ja tenen al cap diverses novetats de cara la pròxima edició en la qual, sobretot, esperen comptar amb una meteorologia més favorable.