Notícies

L’ACA, present a l'assemblea general de la FIA

L’ACA, present a l'assemblea general de la FIA

Com ja és habitual, durant el desembre les federacions i clubs afiliats a la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA) van ser convocats a París.

21/12/2021

Com ja és habitual, durant el mes de desembre les federacions i clubs afiliats a la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA) van ser convocats a París per participar en diferents activitats, una d'elles l'assemblea general, en què enguany s'ha elegit un nou president de l'organització.

David Fraissinet i Enric Tarrado

A la vista de la crisi sanitària en curs, l’assemblea general s'ha celebrat en un format híbrid presencial/en línia, per segon any consecutiu amb votació física i remota utilitzada per determinar el resultat de les eleccions presidencials. En aquest sentit, la FIA ha escollit com a president Mohammed Ben Sulayem amb un total de 61,62%, davant de Graham Stoker, que va obtenir un 36,62% dels vots. L'absentisme es va situar en l'1,76%.

Mohammed Ben Sulayem, nou president de l’entitat

Mohammed Ben Sulayem, emiratià de 60 anys, expilot de ral·lis amb experiència al Mundial i amb 14 títols al campionat de ral·lis de l'Orient Mitjà, és una de les figures més destacades de l'esport del motor a la regió del Golf amb càrrecs de responsabilitat al GP d'Abu Dhabi o la mateixa FIA durant els últims anys.

Mohammed Ben Sulayem

Ben Sulayem té per davant un mandat de quatre anys, al costat del vicepresident d'Esport, Robert Reid, el vicepresident de Mobilitat de l'Automòbil i Turisme, Tim Shearman, i el president del Senat, Carmelo Sanz de Barros, entre d’altres.

L'elecció del nou president ha posat punt final al mandat de Jean Todt, president de la FIA durant els darrers 12 anys. Tots els clubs i federacions, i tot el món de l'esport del motor en general, van dedicar homenatges a Todt, en reconeixement a la seva trajectòria, labor i compromís al capdavant de la institució.

Foto família FIA

Desplaçats a París, el president de l'Automòbil Club d’Andorra, Enric Tarrado Vives, i el director general, David Fraissinet, van fer una valoració molt positiva de les diferents trobades en què van participar en el marc de l'assemblea general, alhora que van tenir l'oportunitat d'intercanviar en persona diferents impressions, agraïments, tant amb Todt com amb Ben Sulayem.


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×