ACTUALITAT

Les Crèdit Andorrà GSeries 2020, ja tenen calendari


Les Crèdit Andorrà GSeries 2020, ja tenen calendari
Publicat el: 30/09/2019

Tot i que a l’escenari de les Crèdit Andorrà GSeries, el sol i la calor encara són els protagonistes, als departaments administratius, tant del Circuit Andorra com de l’Automòbil Club d’Andorra, s’està treballant de manera intensa perquè tot estigui preparat per al primer meeting de les Crèdit Andorrà GSeries 2020.

Entre les grans novetats de la present edició del certamen andorrà de pilotatge sobre gel, cal destacar per sobre de tot que l’inici el certamen serà els dies 14 i 15 de desembre del 2019, que l’hora d’inici de la primera jornada de cada meeting serà les 16 hores i que hi haurà canvis en l’estructura de la competició en cadascuna de les categories: cada pilot correrà una FP,  una QP i dues Finals.El campionat quedarà obert a vehicles de les mateixes 5 categories que en l’anterior edició. Així doncs, “GS” (Prototips G i Turismes G), GSeries 2 que passarà a dir-se “GIAND”, precisament fent referència als vehicles que disputaran aquesta categoria, “2RM” (Turismes 2 Rodes Motrius), “Car Cross” i “Side by Side”.Calendari  i Horaris.  
El calendari ha quedat definit amb la intenció de programar els 5 meetings que conformaran les Crèdit Andorrà GSeries 2020, en les dates que ofereixin les millors garanties, pensant en la climatologia. Així doncs, la G1 es disputarà a mitjans de desembre d’aquest 2019, mentre que els restants es correran en els primers mesos de l’any 2020: dos al gener i dos més al febrer, amb una data de reserva a finals d’aquest mateix mes.

Pel que fa als horaris, també s’han previst de manera uniforme per a tots els caps de setmana. Els GS, GIAND i 2RM disputaran les seves mànegues els dissabtes a la tarda. Els CCross i Side by Side tindran reservada la pista durant els matins dels diumenges.

 

Estructura dels meeting.
Les sèries previstes per a cadascun dels meetings de les diferents categories seran: Qualificativa lliure (FP), Qualificativa oficial (QP), Final 1 (A i B) i Final 2 (A i B).

Aquests canvis afavoriran l’espectacle, cosa que agrairan els espectadors en general, mentre que per als pilots s’augmentaran les carreres en les quals participaran i les opcions de lluitar de manera directa amb els rivals.Màxima divulgació, també, a França.
A partir d’aquesta edició, una nova versió de la web de les Crèdit Andorrà GSeries tindrà tota la informació en francès, perquè els aficionats del país veí puguin seguir els detalls del certamen andorrà de pilotatge sobre gel, en el seu idioma.

Mancant tres mesos perquè es comencin a sentir els motors en el Circuit Andorra, el treball administratiu està en la seva recta final.