ACTUALITAT

Motos amb personalitat pròpia


Motos amb personalitat pròpia
Publicat el: 05/03/2019

Però hi ha també un lloc selecte i únic al Principat. Un taller diferent a tots els altres, on la passió per al motor i en concret les motos és clau. Un taller de Santa Coloma que és molt més que un taller! 

RC Dept és el Taller exclusiu

El lloc on si sou amants de les dues rodes i apassionats de les motos clàssiques i de col·lecció us heu d’aturar! Obert des del març 2018, RC Dept és un projecte que, com ens ho explica Marc Casadevall, neix de la iniciativa i de la passió del Roberto Conde i d’ell mateix per a les motos clàssiques i/o de col·lecció. Mecànic des de jove en aquest món, el Roberto Conde ja havia realitzat varis projectes de restauració i transformació de motos abans d’arribar a Andorra, on primer va estar treballant en altres projectes abans de retornar a les seves primícies: la moto i sobretot la restauració. Allà és quan el Roberto pren consciència del volum important de col·leccions privades que hi ha al país i de la voluntat de restauració d’alguns col·leccionistes. La passió i l’experiència fan que comencen a restaurar unes primeres motos, creant a poc a poc una relació de confiança amb els propietaris

La passió com a motor

La passió comuna per les clàssiques, la dedicació i el boca-orella van fent el seu camí. Ja es perfila un mercat potencial que es materialitza amb un projecte: crear un taller especialitzat en restauració i personalització de motos.

La idea del Roberto va ser crear un espai que donés llibertat, tant a ell com als seus clients, per poder intercanviar al voltant d’aquesta passió comuna i dels projectes personals de cadascun. Un taller professional que inspirés confiança però que no deixi de ser pròxim per no frenar el client al moment d’expressar les seves preocupacions o desitjos.

Així va néixer un concepte molt desenvolupat fora de les nostres fronteres, però que aquí és únic. Tres apassionats i professionals que han creat RC Dept, un taller on s’hi va per transformar, personalitzar o restaurar la teva moto, però que no té res a veure amb un taller tradicional.

Un punt de trobada amb clients variats sense estereotips ni perfil definit, joves com gent més gran; col·leccionistes amb molts models al garatge, homes i dones, gent en un principi que eren sobretot estrangers i ara locals, però abans de tot, persones que totes comparteixen una passió per a les motos.

Un espai on alguns només van per fer el cafè mentre veuen com el mecànic està treballant sobre la seva moto.

Un lloc on poder parlar de projectes entorn a les motos sense filtre, per concretar i donar vida als seus somnis.

On els projectes prenen vida

Un taller on sempre es treballa en concepte de projectes que poden ferse realitat en 3 o 4 mesos. Projectes que per la relació especial que es crea entre el mecànic i el client sovint acaben sent diferents de la idea inicial, per l’experiència i l’assessorament d’ambdues parts, però que sempre són únics amb un model irrepetible. Projectes que acaben sent tota una experiència pel client però també pel Roberto, el Pierre i el Marc que són l’ànima d’RC Dept. Ells són mecànics i proposen conceptes innovadors i personalitzats sempre en adequació amb les normes de seguretat en vigor, amb una filosofia d’estètica i garantint un servei professional i a mida.

RC Dept és el Taller de tots aquells motoristes que consideren el motor com una part més de la seva vida. Apassionats que també volen compartir moments i esdeveniments per fer rodar aquestes motos, com ho han fet per exemple organitzant per tercera vegada la Distinguished Gentleman’s Ride, una trobada de clàssica que té la vocació de recollir fons per col·laborar en la lluita contra el càncer de pròstata. Us animem a apropar-vos a aquest taller, ells millor que ningú saben compartir la seva passió i no dubtem que descobrireu un lloc que no us deixarà indiferent.