Notícies

Perquè corredors i companyies no són el mateix...

Perquè corredors i companyies no són el mateix...

No es el mateix parlar de serveis de corredoria que de companyies d’assegurances. Així, tot i que ambdós serveis estan vinculats dins el mateix sector d’assegurances, presenten funcions ben diferents.

30/11/2017

No es el mateix parlar de serveis de corredoria que de companyies d’assegurances. Així, tot i que ambdós serveis estan vinculats dins el mateix sector d’assegurances, presenten funcions ben diferents. Per això, avui volem apropar-te el concepte de corredoria, explicar-te quin paper jugar un corredor, definir què fa i per què és tan important comptar amb el seu assessorament a l'hora de contractar una assegurança.

Corredor d’assegurances, sinònim d’una visió amplia del sector

A diferència de les companyies d'assegurances, que normalment tenen una visió molt centrada en el seu producte, el corredor d’assegurances es caracteritza per comptar amb una visió global i actualitzada del mercat. Aquest fet no només implica saber amb exactitud que ofereix cada companyia, sinó també conèixer tots els seus punts forts i febles, així com tots els seus condicionants.

Gràcies a aquest coneixement del sector, els corredors com ACA SEGURS poden oferir els millors preus i cobertures del mercat, sempre d'acord a les necessitats reals de l'assegurat i treballant amb les companyies més importants del país. Així, no només analitzarem per tu el mercat cercant les millors cobertures amb les asseguradores més solvents, sinó que també t'estalviarem el "tradicional" passeig per totes les assegurances buscant les millors cobertures.

justicia

El Club ho farà per tu!

Comptar amb el servei de corredoria de l'ACA SEGURS és una garantia d'èxit envers la negociació amb les companyies. Així, no només actuem de forma independent a aquestes, sinó que negociem sempre pensant en la necessitat del soci. On no puguis arribar tu, ho farem nosaltres!

Revisem anualment la teva pòlissa en funció de les teves necessitats

Un altre dels avantatges que inclou el servei de corredoria d’ACA SEGURS és la revisió anual de la teva pòlissa. D’aquesta manera, no només analitzarem possibles desviacions en la teva pòlissa per tal de corregir-les, sinó que també, en cas que les teves necessitats o estil de vida canviïn, et proposarem aquelles opcions que més s’adeqüin a la teva nova situació.

Si estàs interessat en el nou servei ACA SEGURS, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari. A més, com a soci del Club, gaudiràs de tots els nostres serveis d'assistència  les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. I si no ho ets, cap problema, FES-TE SOCI ARA!!! 


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×