ACTUALITAT

Pneumàtics Pirelli, un excel·lent aliat de les Crèdit Andorrà GSeries


Pneumàtics Pirelli, un excel·lent aliat de les Crèdit Andorrà GSeries
Publicat el: 20/02/2018

Per quarta temporada consecutiva, la marca de pneumàtics Pirelli subministra un mateix tipus de coberta clavetejada P Zero SA1 a tots els participants de les Crèdit Andorrà GSeries, tant de la categoria GS1 com GS2. Aquesta coberta equipa 220 claus de 2 mm de longitud repartits segons el patró establert pel reglament de la FIA i que, junt al compost específic de la seva banda de rodament, ofereix la màxima adherència en les condicions més severes de neu o gel.

En la seva construcció, Pirelli ha recollit l'experiència de la marca en els ral·lis més exigents, com Suècia o Monte-Carlo, traslladada en aquest cas a la velocitat sobre pista gelada. L'ampliació de la categoria ‘Turismes G’ als models R5 significa que també aquests cotxes utilitzen la mesura habitual 135/85 R15 que equipen els ‘Prototips G’ de GS1 i els GiAND Cars de la categoria GS2. El nombre de pneumàtics autoritzats durant tot el campionat és de 16 per als ‘Turismes G’, 8 per als ‘Prototips G’ i 4 per als GiAND Car de ‘GS2’.

En un campionat tan especialitzat com són les Crèdit Andorrà GSeries, amb situacions de sòl canviants fins i tot durant el desenvolupament d'una mateixa cursa, poder comptar amb un producte de la qualitat que ofereix Pirelli és tota una garantia d'eficàcia per als pilots i de tranquil·litat per als equips.

G3 i G4 aquest cap de setmana
Aquesta setmana reprendran la seva marxa les Crèdit Andorrà GSeries amb la disputa durant tres dies consecutius de les curses G3 i G4, tant per a la categoria GS1 com per la GS2. Encara que és possible algun ajust que es comunicarà abans del cap de setmana, els horaris previstos a dia d'avui són els que segueixen. Entre les 18 i 23 hores del divendres 23 tindrà lloc la G3 per als vehicles de la categoria GS1. El dissabte 24, entre 10 i 15 hores, els GS1 tornaran a la pista per disputar la cursa G4, mentre que aquest mateix dia, entre 16 i 20 hores, els GiAND Car de GS2 disputaran la competició G3. Finalment, aquests mateixos vehicles s'enfrontaran en la G4 entre les 9 i les 13 hores del diumenge dia 25 de febrer.

A més d'aquesta intensa activitat en el Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, ambdues curses evolucionaran girant en el sentit diferent a l'habitual, és a dir, es rodarà segons les agulles del rellotge (recta de meta en baixada i primer viratge a la dreta) i passant per la denominada corba ‘joker’ en la G3 (no en la G4), la qual cosa configurarà una longitud per volta de 845 metres, per 785 de la G4 en efectuar el traçat habitual.