One Road

El món és teu! El programa One Road de la FIA ofereix a les sòcies i els socis dels clubs pertanyents a la Federació una infinitat d’avantatges


Programa descomptes


Ico
Què és One Road
El programa One Road ha estat creat especialment per la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA) amb l’objectiu d’oferir avantatges globals a totes les sòcies i socis dels clubs membres de la Federació.
Ico
Un gran ventall d’avantatges
Hotels, viatges, mobilitat, compres, esport, cultura, lleure. De mica en mica les sòcies i socis d’ACA CLUB aniran descobrint tot un seguit d’avantatges nous.
Ico
Orientat a les sòcies i els socis
Els avantatges del programa One Road complementen els que ja tenen els membres d’ACA CLUB.
Ico
Garantia de la FIA
Tots els avantatges continguts al programa One Road han estat exhaustivament verificats per la FIA amb l’objectiu d’oferir la millor experiència a les sòcies i socis.

Descobreix els nostres col·laboradors!

Booking

6 % de descompte!
Oferta disponible per a sòcies i socis ACA CLUB

4% de descompte!
Oferta disponible per a no socis del Club

Les sòcies i socis del Club, i el públic en general, es beneficien d’un descompte instantani i permanent entre el 4 % i el 6% en reserves d’hotel amb Booking.com, durant tot l’any, depenent de la disponibilitat.

Per a les sòcies i socis d’ACA CLUB s’activaran ofertes especials que van des del 6 % fins al 30 % de descompte, segons la disponibilitat. El Club informarà dels descomptes mitjançant una comunicació directa a les persones associades. També podeu trobar més informació a l’ a l'ÀREA PRIVADA del Club.

RESERVA ARA

  1. Fes clic al botó «Reserva ara».
  2. Et redirigiran a la pàgina de Booking.com, i amb la teva informació de login, podràs seleccionar un hotel, consultar preus i disponibilitat, i aprofitar el teu descompte per a la reserva.
  3. Els descomptes acordats amb One Road, ACA CLUB i Booking.com són acumulables al programa Genius de Booking.com.
  4. El teu descompte pots visualitzar com a “El teu premi”.
  5. Oferta vàlida fins al 30 d’agost del 2024.

Amb caràcter general, s’apliquen les condicions generals de Booking.com.

Restriccions
Els descomptes instantanis del 4 % i del 6% són exclusius per a reserves en línia formalitzades seguint el mètode descrit anteriorment (fent clic al botó «RESERVA ARA»), així com a través del landing web de Booking.com dedicat a ACA CLUB, fins que caduqui l’oferta.

Ofertes només en línia
Les ofertes no estan disponibles per telèfon, ni en el moment del check-in a l’hotel ni en altres llocs web.

Percentatge de descompte
L’acord inclou un 4 % de descompte en la reserva als hotels disponibles a la selecció, per a públic en general. I un 6% de descompte per a sòcies i sòcies ACA CLUB, accedint des de l'ÀREA PRIVADA al web aca.ad.

Segons la disponibilitat, hi haurà ofertes especials (entre el 6 % i el 30 % de descompte) únicament per a les sòcies i socis d’ACA CLUB, que hauran d’identificar-se amb el número de soci/sòcia durant el procés de reserva, mitjançant l’ÀREA PRIVADA al web aca.ad. Aquestes promocions, la disponibilitat i les restriccions s’informaran a les sòcies i socis d’ACA CLUB mitjançant la newsletter del Club.

Restricció en hotels seleccionats
L’oferta només està disponible a la selecció d’hotels que es mostra durant el procés de reserva.

Disponibilitat
Oferta subjecta a la disponibilitat d’habitacions a l’hotel seleccionat.
Oferta vàlida fins al 30 d’agost del 2024

VIATGE
Assegurances a mida de qualsevol viatger i viatgera
Demana pressupost en línia

Vols més informació?


Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×