ACTUALITAT

Un problema de salut durant el viatge? T’assistim d’urgència a tot el món!


Un problema de salut durant el viatge? T’assistim d’urgència a tot el món!
Publicat el: 18/10/2018

D'entre les cobertures que oferim a tots els nostres socis, la més coneguda és l’assistència al vehicle. Però, sabíeu que pel fet de ser soci de l’ACA també disposeu de l’assistència sanitària en viatge?

Com a soci de l’ACA tens a la teva disposició el servei d’assistència sanitària urgent durant tot el teu viatge. El millor? És arreu del món!

 

Viatges

 

T’has posat malalt o t’has fet mal i t’han d’hospitalitzar? Garantim als nostres socis (o als familiars coberts per les nostres prestacions):

  • Una cobertura immediata que inclou: trasllat i despeses fins al centre hospitalari idoni, assessorament personal d’un equip mèdic en contacte permanent amb els metges locals, cobertura de les despeses de repatriament o trasllat un cop t’hagin donat l’alta.

  • Una cobertura de fins a 30.000 € per a despeses mèdiques i d’hospitalització a qualsevol país del món.

 

Assistencia

 

  • Ens fem càrrec de les despeses d’allotjament si cal allargar l’estada. Els metges recomanen que et quedis més temps al teu destí, tu pensa només en recuperar-te; nosaltres ens ocupem de les despeses relatives a l’allotjament durant un màxim de set nits i en un hotel de fins a 3 estrelles.
  • Ha estat un ensurt i tens autorització mèdica per seguir gaudint de les vacances? Nosaltres t’ajudarem a continuar el teu viatge, ocupant-nos d’assegurar el teu trasllat fins al lloc previst inicialment en el pla del viatge.

 

 

La nostra missió és acompanyar-te sempre. Posem també a la disposició dels nostres socis un servei de consulta telefònica 24 hores al dia, els 7 dies a la setmana, els 365 dies l’any.

Formar part de la família de l’ACA no és només assistència al vehicle, és un món ple de serveis!

Informa-te’n!